ajty Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ahojte, v priebehu mesiaca som 2x zaregistroval, ze pri stati v zapche cca 30-60 minut mi auto zacalo z vyfuku dymit bielym dymom. Klasicke pohynanie. 1-tka, neutral, 1-tka, neutral.... Stacilo prejst cca 500m a bolo vsetko v poriadku. Netusite, co moze byt za problem? Nechcem, aby mi v servise vymenili komplet auto.... len vonavy stromcek nechaju povodny. :-) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak v prvni rade bych asi vybral jinou trasu ty problemy co popisuje jsem mel drive na favoritu, a problem byl ten ze motor na volnobeh nechtel mazat a tudis se pridiral a podpaloval ventily. ono v zacpe a jak rikas pri jizde na judnicku starsi auta bezne vyvreli, tzn ze je tam pomerne velka zatez matoru a chladiciho systemu, a na volnobeh tedy cca850 ot je mazani velmi slabe. ---Ale to bylo jak rikam u favoritu, kde bylo jeste myslim zubove olejove cerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajty Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ina trasa neprichadza do uvahy.... BA je zapchata rano zo vsetkych stran :-) Ale dik sa nazor. To vsak znamena, ze s tym asi nic viac neurobim? Auto je vyrobene 1999, najazdenych 193000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Rozhodne nerikam ze to bude tim, mam stejnou octu jak ty, i temer stejne najeto, ale jak je to u techto motoru s mazanim nemam poneti. Ale me auto docela dymilo kdyz mi odesla lambda sonda. Tak preji hodne stesti, a male vydaje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Hodil bych to na diagnostiku a proměřil váhu a lambdu. Mám stejný motor a skoro stejně najeto a tohle mi udělala jen když mi šel motor na 3 válce a neudělá mi to ani teď když nemám kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.