Vytlacil Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Kluci, mam Fabku Joyku, do ktere se montoval chrompaket + maly kozeny paket. Po roce se mi zacal sloupavat dekor (imitace chromu) z radici paky. Mate nekdo obdobny problem? Resili jste to v ramci zaruky? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Kluci, mam Fabku Joyku, do ktere se montoval chrompaket + maly kozeny paket. Po roce se mi zacal sloupavat dekor (imitace chromu) z radici paky. Mate nekdo obdobny problem? Resili jste to v ramci zaruky? Diky za info. problémy nemám, ale vím, že na záruku tohle jde bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Ohledne zaruky - pokud mas auto v zaruce, tak to reklamuj, za to nic nedas. Jestli uz auto v zaruce nemas, tak si placku kup jako nahradni dil. Stoji okolo 100 kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Už slyším reklamační oddělení.¨:Pane,moc jezdíte Musíte mít na rukou sametové rukavičky,to víte,nic není věčné,ani láska k jedné slečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 27. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Tak diky, auto je v zaruce, tak zkusim reklamaci. Uvidime jak to dopadne, ale je prava, ze servis bude zkouset, ze moc na ni "makam". Dam vedet jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Pane máte moc drsné ruce, nic vám nevyměníme ,ale doporučuji vám krém dove na jemné ruce ...tak nějak to dopadne , jestli není lepší dát to 100kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Tak diky, auto je v zaruce, tak zkusim reklamaci. Uvidime jak to dopadne, ale je prava, ze servis bude zkouset, ze moc na ni "makam". Dam vedet jak to dopadlo. normálně ti to musí vyměnit. Jeden čas se měnili řadicí páky u FRS - loupal se lak, co je přes vRS logo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Já mám řadičku z fabie RS a taky se mi to poškodilo nevím od čeho asi něčí prsten nebo něco. Jinak tady je popsána a nafocena výměna toho štítku http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...kaRSpremena.htm kterou mi poskytl Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Jen tak pro zajímavost táta má už na Oktávce II (12/2004 najeto cca 70tis) třetí...prostě pořád se loupe...vždy na záruku bez problému....ovšem nutno poznamenat,že třetí se zatím statečně drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Kolega řešil úplně stejný problém na Joyi a servis mu reklamaci bez problémů uznal, tzn. že mu jí vyměnili bez řečí a samozřejmě grátis (záruka) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak jsem to nakonec vyresil zakoupenim plaketky z Elegance (80 Kc) a vymenil behem chvilky a vypada to mnohem lip:-), diky za rady a doporuceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laguna11 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 pokud je auto v záruce tak bez problému na garanci měníme kdyby měl někdo problém tak se obradte na mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Aniz bych mel neco osobniho proti Autosalonu Klokocka, tak nedavno jsem jel kolem a je tam tolik aut, ze bych se pri predani auta do servisu bal, ze by pri vymene radicky by mi to nekdo jeste navic odrel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cedric Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Ahoj, ta plaketa na řadičku se dá běžně zakoupit v servisech škoda. Díky za inf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Ta "placka" na řadičku se dá koupit v servisech? A dá se vyměnit za stávající placku na seriový řadičce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Postupoval jsem presne dle odkazu bobika:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 A co když mám takovouhle řadičku? Na tu mi asi tamta placka nepude, co? Nedělaj se nějaký na tuto páku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 A co když mám takovouhle řadičku? Na tu mi asi tamta placka nepude, co? Nedělaj se nějaký na tuto páku?? ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 A co když mám takovouhle řadičku? Na tu mi asi tamta placka nepude, co? Nedělaj se nějaký na tuto páku?? ne A kdybych si koupil nějakou hlavu řadící páky, půjde to vymněnit bez komplikací a problémů? Nebo ne? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Kup si koženou origo a nemusíš nic zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Kup si koženou origo a nemusíš nic zkoušet Kde a za kolik? Dík... (neoloupe se mi za chvilku ta kůže??) Na favoritu se mi to stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Kup si koženou origo a nemusíš nic zkoušet Kde a za kolik? Dík... (neoloupe se mi za chvilku ta kůže??) Na favoritu se mi to stalo... Mrkni do bazaru, bývají tam co chvíli 400-500,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Mam Joy rok a 9 mesicu - 40t km a nic. Vse drzi tak jak ma a to jezdim kazdy den... To jsou mi ale zvlastnsti - ze by stesti na kus??? Wertheim: Presne tak jak pise Gil, kus si celou sadu a vymen to... je to otazka chvile a zvladne to uplne kazdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Wertheim> Kup si kozenou radicku, jak ti radi kluci. Ta gumovo plastova co mas na fotce je fakt ale uplne hrozna. Ja jsem ji mel na aute z vyroby a odjel jsem s ni asi 50 km a sla do ..... Kdyz budes met kozenou, tak si na ni muzes menit kryty (placky) jako na telefonu . Chromova s cernymi rychlostmi, chromova s gravirovanymi rychlostmi, cerna s bilymi rychlostmi, RS se sesti rychlostmi podle nalady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.