Shvellanj Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Tak sem dneska scháněl čidlo teploměru a ejhle mam tam nějaký jiný a ani ve škodovce nevědí co tam mam teď tak bych se chtěl zeptat jestli někdo neví co je to za čidlo na fotce to je to co tam mam a podle katalogu bych tam měl mít 4pin. mam rok 1998X takže by to mělo být i 99 Editováno: 26. Květen 2009, autor: Shvellanj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak už jsem se dopátral vypadá to že to je z golfaIII ale zajímalo by mě jakto je udělaný že to tam jde na 2 póly když origo má být 4pól a ještě bych se chtěl zeptat jaký barevné rozlišení kabelů máte vy k čidlu co máte 2pin. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Nikdo nepomůže? je to TDi 81kW rv 98. A potřeboval bych vědět jak je to s těma kabelama jaké barvy vám vedou k čidlu u kterého máte 2 kabely. Ty starší octavky by měli mít na 4 a ty novější na 2 já bych měl mít na 4 a mam na 2 a ještě něco jinýho. A myslíte že by šlo to co mam nahradit origo z tej novější? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.