Shvellanj Vloženo 26. Květen 2009 Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Tak sem dneska scháněl čidlo teploměru a ejhle mam tam nějaký jiný a ani ve škodovce nevědí co tam mam teď tak bych se chtěl zeptat jestli někdo neví co je to za čidlo na fotce to je to co tam mam a podle katalogu bych tam měl mít 4pin. mam rok 1998X takže by to mělo být i 99 Editováno: 26. Květen 2009, autor: Shvellanj Citovat
Shvellanj Vloženo 26. Květen 2009 Autor Vloženo 26. Květen 2009 tak už jsem se dopátral vypadá to že to je z golfaIII ale zajímalo by mě jakto je udělaný že to tam jde na 2 póly když origo má být 4pól a ještě bych se chtěl zeptat jaký barevné rozlišení kabelů máte vy k čidlu co máte 2pin. díky Citovat
Shvellanj Vloženo 26. Květen 2009 Autor Vloženo 26. Květen 2009 Nikdo nepomůže? je to TDi 81kW rv 98. A potřeboval bych vědět jak je to s těma kabelama jaké barvy vám vedou k čidlu u kterého máte 2 kabely. Ty starší octavky by měli mít na 4 a ty novější na 2 já bych měl mít na 4 a mam na 2 a ještě něco jinýho. A myslíte že by šlo to co mam nahradit origo z tej novější? Díky... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.