Escrito Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dnes ráno jsem zjistil loužičku oleje ( 10x10cm) na straně spolujezdce pod nárazníkem kousek od mlhovky do středu, jak končí zespodu nárazník a začíná ochraný plast motoru tak tam byla kapička oleje. Nic v tom místě není jen nad dím chladič a chladič klimatizace. Olej byl čistě průhledný. Je nějaký olej v chladičí klimatizace? Nádržka s olejem serva je úplně na druhé straně a tam je to suché a auto stálo na rovině a pochybuji že by to nateklo na druhou stranu. Čerpadlo klimatizace je také suché. Nevíte někdo co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Olej v kimatizaci je. Možná ti vytekl z toho chladiče. Jestli je to olej z toho chladiče, tak ti asi klima nepoběží, jak má. Editováno: 27. Květen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 jj doporucuju vyzkouset klimu a pak sup do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Presne na rovnakom mieste som mal tiez flak, prasklo nieco v tom vedeni co ide z kondenzatora klimy a unikol olej aj s chladiacim mediom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Vypadá to na ten olej z klimatizace, ale nikde jsem nic nenašel od kud to teče absolutně nic. Nechápu to auto má naj. 11.000km a klimu používám minimálně. Už jsem objednán na zítřek do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 A klima ti funguje? Mne unikla komplet vypln niekde pri tej pokrutenej trubke z kondenzatora. Flak na kryte pod motorom som mal ale mensi (cca 3x3 cm). Najazdene mam trochu viac km a klima prestala ist zo dna na den. Ci tam bol ten flak aj predtym ked este klima sla neviem, vsimol som si to az potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Klimatizace funguje, jen se mě zdá že méně chladí ale to může být jen pocit. Já měl louži na betoně asi 10x 10cm čuchal jsem k tomu a smrdí ten olej jinak než ze serva nebo brzdovka a z motora to být nemůže protože ten olej je čistý. Jsem zvědavej co mě zítra řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dnes jsem dal auto do servisu a volali že že se prodřela hliníková trubička nalevo od chladiče klimatizace ta zahnutá s částečně gumovou hadicí o plast, špatně usazené z výroby. Tak ji objednali a auto budu mít zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Vyzera to tak, ze sme na tom rovnako. Dnes som bol v servise, ze mi to uz konecne vymenia, ale zas dostali zly diel, tak musim este pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 To jsi mě moc nepotěšil, doufám že mě to taky dnes neřeknou že objednali špatný díl. To je určitě ten stejný problém, je to vada z výroby asi špatně usazené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Auto mám opravené a pokud bych neměl auto v záruce tak tato sranda by stála cca. 9000Kč, jedna hadička s trubicí + servis a napuštění klimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mne povedali, ze ta spojka stoji 25€, tak ked neratam pracu, to chladiace medium je pekne drahe. Ale zatial to mam tiez nastastie v zaruke, lebo ta cena co vravis je "uchvatna". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak teda nevím co bylo tak drahé , mě řekl materiál asi 6000kč a práce 3000kč , tak se mě zdá že by ta trubka byla tak drahá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ak ti menili celu tu pokrutenu hadicu tak tam by som tu cenu aj chapal. V mojom pripade sa mi zda aj tych 25€ vela za kusok plastu rychlospojky s dvoma tesneniami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Asi celou, je hliníková napojená na chladič klimatizace a potom přechází kolem plastů a přechází v gumovou hadici nahoru ale že by to bylo ztak drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Konecne opravene, klima chladi. Len ako bolo auto na zdvihaku som si vsimol zamastenu stenu prevodovky, rovnako aj trubky na sani boli niecim zaspinene. Podla servisu praskla manzeta na pravej poloosi, takze ma caka dalsia vymena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolf138 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Zdravím, mám podobný problém, pod pravým podběhem v garáži nalezen olej, navíc pravé rameno přední nápravy (zepředu) celé smáčené olejem - vzniká při jízdě... Únik z klimakompresoru? Je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.