martyrs4 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Prosím o pomoc.Mám v autě nexuse a hlásí mi to pořád nějaký kraviny.Třeba,že nejsem na digitalizovaný silnici.Přitom stojim na hlavním tahu na prahu.Nebo,když dám navigovat,tak mě to vede úplně někam mimo silnici.A při jízdě se ten bod kde jsem vůbec nehejbe. :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Bohužiaľ ti neporadím, ale toto je známy problém - takto isto sa správa aj Columbus v FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 mam nexuse v FII a funguje zcela bez problemu, je vsak pravda, ze navi pripravu tam mam z vyroby, ale znam i lidi, co to maji dodelavany a funguje to taky bez problemu...nebude problem s verzi nexuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jj ja myslim, ze to bude kombinace vseho moznyho. Proste jsou ty jednotlive casti spatne kompatibilni. chjo skoda Nekdy to funguje, jindy ne. Ja ted resil bolerko a elektrikar mi rikal, ze je nova verze SW, kterou jeste neumej prevodniky. At pockam az nekdo doprogramuje prevodnik. grrrrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak nic novýho pod sluncem.Asi mě čeká návštěva v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zkousel si jeste jizdu s GPS antenou na palubce (tedy nekde neschovanou pod palubkou)? tedy alespon pro overeni, ze nemuze byt problem se signalem GPS...jinak i bez prevodniku by navi mela navigovat, prevodnik by primarne mel slouzit k prenosu CAN signalu napr. do maxidotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jj ten prevodnik stim nesouvisi, jen sem si posteskl Nekompatibilita prevodniku pry zpusobuje to, ze i kdyz se radio tvari jako vypnuty, tak neni a udajne uz nekolika autum prez noc vytlouklo baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.