KStan Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) Potřebuji moudrou radu: Může někdo poradit,jak se dostat na řízení ventilátorů. Přípoadně poslat schema Při napíchnutí se neukazuje žádná závada,přesto malý ventilátor se neroztočí Klima nemá výkon, chladí nic moc Díky Stan adresa: k. stan@seznam.cz Editováno: 29. Květen 2009, autor: KStan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svatko Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 bežná závada - vadný malý ventilátor - nutná výmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) zas tak rychle bych ten verdikt neřikal, může být vadný i výstup z velkého, doporučuji připojit malý na 12V a ozkoušet Editováno: 20. Červen 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitriss Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Minulý týden jsem to taky řešil,nefungoval mi malý větrák na sahaře. Jsem to celé vytáhl z auta a rozebral ten malý větrák,byly tam seklé uhlíky - jsem je promazal,rozchodil a zase se točí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudo80 Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Ja som mal ten istý problém. Malý ventilátor sa netočil. Už som mal objednaný nový, keď som sa rozhodol skontrolovať ten starý. Rozobral som ho, premeral. Všetko bolo v poriadku. Nezdal sa mi ten kondenzátor, ktorý vyueral byť KO ( ale aj tak asi nemá žiadny vplyv na funkčnosť), lebo je na odrušenie. Vš etko som vyčistil, premazal a ventilátor beží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freestyle Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Mám podobný problém, jen s velkým ventilátorem. Pojistky o.k, volný chod, přes diagnostiku normálně najede, v paměti závad u obou ventilatorů zkrat na kostru. Ještě se chystám projít kabeláž, ale myslím, že pokud by byla někde poškozena, reagovala by pojistka. Pokud vypnu u zahřátého auta zapalování, během chvilky najíždí v cca minutových intervalech malý ventilátor. Myslíte, že pomůže výměna velkého ventilatoru nebo se mám zaměřit ještě na něco jiného? Mimochodem, jedná se o Sup II, 1,8Tsi. Jelikož jsem podobné téma v sekci Sup II nenašel, dovolil jsem si pokračovat zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 (editace) Zdravím, můžu jeden dotaz..? Nevěděl by někdo při jaké situaci "podmínce" spínají oba ventilátory ? Auto mi chladí jak má, vše se zdá být v pořádku, ale všiml jsem si, když jsem dorazil z práce domů, že běží jen velký ventilátor, malý ne. Díky Tak jsem pohledal na internetu a správně by se měly točit oba ventilátory.. byť jen třeba na minimum, ale vždy mají běžet oba. Takže jdu řešit malý ventilátor... :( Editováno: 28. Srpen 2019, autor: Boby91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Ahoj, nevěděl by někdo typ uhlíků, které jsou v motoru ventilátoru použity ? Koupil jsem na vrakáči jiný ventilátor a ten jede. Rád bych si ale ten svůj původní opravil pro případ, že ten vrakáčovský bude na koncáku. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 a jsou tam vůbec uhlíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Uhliky tam jsou. Ja se setkal s tim, ze byl uhlik zasekly. Stacilo ho rozhybat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.