Pavel K Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Zdravim, mám problém, po nastartování ( za studena a někdy i za tepla ) my drží otáčky kolem 1500 a spadnou až za dlouhou dobu cca 5 až 10 minut a nebo musím vyhnat prudce otáčky nad 5000 a pak teprv spadnou. Tak se chci zeptat jestli se s tím někdo nesetkal a neporadil nějakou příčinu než to budu dávat do servisu. Jinak se jedná o motor 18i 20V rok 1997. Předem děkuji ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 podle mýho je to normální jev sytič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To si nemyslím, normální je tak 1100 ot u úplně studenýho motoru, ale 1500 a navíc tak dlouho už je závada, možná váha a nebo klapka a nebo si to někde přisává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Jak poznám jestli to někde nasává?taky mám podobný problem s otáčkama,ozývá se syčení když jsou vysoké otáčky a když spoadnou tak to syčí nepatrně,hledal jsem to syčení všude a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 To si nemyslím, normální je tak 1100 ot u úplně studenýho motoru, ale 1500 a navíc tak dlouho už je závada, možná váha a nebo klapka a nebo si to někde přisává... myslim si že to nepřisává nikde to nesyčí, kouknu se teda na tu klapku jestli to není seklý někde uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.