MichalF Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Za me to je : pravidelne : fotbal, basket, bike prilezitostne : nohec, volejbal, beach 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) aktivne: bike, beh pasivne: plavani, posilovani, zvedani piva Editováno: 1. Červen 2009, autor: Vinca 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 aktivne: bike, fotbal, florbal, squash, badminton prilezitostne: inline brusle, plavani a nejaka tak pesi turistika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 aktivně: tenis,nohejbal příležitostně: florbal,fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já ted hlavně fitko,vikendy kolo,stolní tenis a občas fotbálek To kolo mě poslední dobou začalo docela bavit-supr pohyb v přírodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Fitko, box, fitko, box A pak ještě běhání..ruinovač plic Hlavně bych teď potřeboval kolo, protože mam celkem stehna a chci je spálit..ale jelikož nejsou love, neni kolo Editováno: 2. Červen 2009, autor: Jayson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Žádnemu až se za to stydím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 já dělám závodně gaučing & zevling 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 aktivne: volejbal, squash, sex a zrani prilezitostne: inline brusle, beh, zevling+gaucing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 co to je gaucing a zevlnig? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 odpočívání, flákání se, povalování a nicnedělání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jeeee, a ja ze co je to za sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) V práci pravidelně každou směnu FLORBAL kříženej s NHL. S přítelkyní kolo víkendově, sex (to je taky sport).... Fotbal taky rád, ale nejsou lidi .... Prostě každej sport s mičudou no Editováno: 8. Červen 2009, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) tak já se věnuji tenisu a biku no a občas florbal,. fotbal, pokud je s kým a v zimě brusle a lyže Editováno: 8. Červen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Work; drinking; sex; gaučing; driving car (Fabia + Opel astra); sleeping,geocaching, cycling; ne vždy v tomto pořadí, ale asi nějak tak ( hlavně drinking - beer; red wine ), kdybych nekecal - work a zase jen work. Zkrátka česky; jsem líný,utahaný, příležitostný alkoholik, který lítá z hokny do hokny aby uživil rodinu ( manželka; syn a dcera na vysoké škole, autí Fabulka a Astřička a pes chihuahua), který padá občas na hubu, jde na kolo a kešky, večer sedne s frankovkou ke Škoda a Opel fóru, ale vcelku je šťastný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 já poslední dobou propadl lehce cyklistice, ale jen silniční a docela in-linům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mě lákaji adrenalinové sporty ale bohužel to je trošku dražší liga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 taky bych chtěl nějaký vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mě láká skok s padákem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 mě by pro začítek stačil bungee jumping Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Za mě je to potápění, podvodní rugby, plavání, squash, in line brusle, rekreačně posilovna a tak... Jo nesmím zapomenout na procházky s hafanem (labrador), to je také pohyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Hm koukám téma o sportíku :-) tak já .. jízda na koni,kolo,in-line,cvičák se psem,a hlavně sportovní komisař (www.trucktrial.cz - www.schockcup.cz ) :-) a tam se člověk kurňa naběhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Mě láká skok s padákem... a taky jsi ho od nás v HK dostal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 tak sem taky něco přidám....snažim se blbnout na ledě,sice už ta pohyblivost není co bejvala,každej rok si řikam že se nato už vyprdnu(zatím neúspěšně :-) ),no po cca 23letech blbnutí na zimáku se těžko věci věší na hřebík...tak snad za rok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.