Publikováno Květen 31, 200916 r Za me to je : pravidelne : fotbal, basket, bike prilezitostne : nohec, volejbal, beach
Květen 31, 200916 r aktivne: bike, beh pasivne: plavani, posilovani, zvedani piva Upraveno Červen 1, 200916 r od Vinca
Červen 1, 200916 r aktivne: bike, fotbal, florbal, squash, badminton prilezitostne: inline brusle, plavani a nejaka tak pesi turistika
Červen 1, 200916 r Já ted hlavně fitko,vikendy kolo,stolní tenis a občas fotbálek To kolo mě poslední dobou začalo docela bavit-supr pohyb v přírodě.
Červen 2, 200916 r Fitko, box, fitko, box A pak ještě běhání..ruinovač plic Hlavně bych teď potřeboval kolo, protože mam celkem stehna a chci je spálit..ale jelikož nejsou love, neni kolo Upraveno Červen 2, 200916 r od Jayson
Červen 8, 200916 r aktivne: volejbal, squash, sex a zrani prilezitostne: inline brusle, beh, zevling+gaucing
Červen 8, 200916 r V práci pravidelně každou směnu FLORBAL kříženej s NHL. S přítelkyní kolo víkendově, sex (to je taky sport).... Fotbal taky rád, ale nejsou lidi .... Prostě každej sport s mičudou no Upraveno Červen 8, 200916 r od Fire
Červen 8, 200916 r tak já se věnuji tenisu a biku no a občas florbal,. fotbal, pokud je s kým a v zimě brusle a lyže Upraveno Červen 8, 200916 r od HjM
Červen 8, 200916 r Work; drinking; sex; gaučing; driving car (Fabia + Opel astra); sleeping,geocaching, cycling; ne vždy v tomto pořadí, ale asi nějak tak ( hlavně drinking - beer; red wine ), kdybych nekecal - work a zase jen work. Zkrátka česky; jsem líný,utahaný, příležitostný alkoholik, který lítá z hokny do hokny aby uživil rodinu ( manželka; syn a dcera na vysoké škole, autí Fabulka a Astřička a pes chihuahua), který padá občas na hubu, jde na kolo a kešky, večer sedne s frankovkou ke Škoda a Opel fóru, ale vcelku je šťastný.
Červen 18, 200916 r Za mě je to potápění, podvodní rugby, plavání, squash, in line brusle, rekreačně posilovna a tak... Jo nesmím zapomenout na procházky s hafanem (labrador), to je také pohyb
Červenec 22, 200916 r Hm koukám téma o sportíku :-) tak já .. jízda na koni,kolo,in-line,cvičák se psem,a hlavně sportovní komisař (www.trucktrial.cz - www.schockcup.cz ) :-) a tam se člověk kurňa naběhá
Červenec 30, 200916 r tak sem taky něco přidám....snažim se blbnout na ledě,sice už ta pohyblivost není co bejvala,každej rok si řikam že se nato už vyprdnu(zatím neúspěšně :-) ),no po cca 23letech blbnutí na zimáku se těžko věci věší na hřebík...tak snad za rok..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.