zabiak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mrtvoly už asi nenajdou. Potrava pro ryby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Vypadá to že je to venku...bohužel unos se nekonal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 A je to tady. http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/1702...ho-letadla.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ty vole petre ty ses z FBI vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 já myslím, že se to dalo čekat, když se objevovali zprávy, že zmizel uprostřed Atlantiku, že bude asi rozbitej v moři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Vypadá to že je to venku...bohužel unos se nekonal. bohuzel?? ja myslim, ze oboji je silenost. Pokud ma unos dopandout jako 11.zari pak je todle bohuzel "lepsi" zprava!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ty vole petre ty ses z FBI vid? No je pozitivně naladěnej ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Už v poledne jsem koukal na ČT24 a bylo tam že francouzská vláda vyloučila unos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Vypadá to že našli trosky letadla 650Km od pevniny ve směru plánovaného letu Editováno: 2. Červen 2009, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mobil-jedneho-z-pasazierov-nezvestneho-lietadla-stale-zvoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 protoze ho pouziva brazislka mafie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Možná pod vodou Maroš. http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/1702...air-france.html Editováno: 2. Červen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Rosto: ten odkaz mi nejde otevřit. Baurak: myslel jsem to tak že by šance na přežití byla mnohem větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Rosto: ten odkaz mi nejde otevřit.Baurak: myslel jsem to tak že by šance na přežití byla mnohem větší. podle toho, kterej vul by to unesl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Rosto: ten odkaz mi nejde otevřit.Baurak: myslel jsem to tak že by šance na přežití byla mnohem větší. Tak zkus ten trochu vejš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Trosky lietadla sa nasli: http://www.aktuality.sk/spravy/zahranicne/...trosky-lietadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jojo. Je to hrůza. Těch lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Takže přičina pádu bude asi brzo odhalená...zatím to jsou jenom dohady a domněnky.Každopádně v tom nemalou roli sehralo asi počasi.Smutny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dokud nenajdou cernou skrinku tak pricina nebude nikdy odhalena a zustane pouze u domnenek a jestli se najde cerna skrinka je v tomto pripade znacne nejiste uz jen proto ze neni porad jiste kde hledat trosky a pro znacnou hloubku oceanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Poslední informace k 18 hodině... http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/1702...air-france.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Taky zajimavé čtení: http://cestovani.idnes.cz/misto-kde-airbus...2307_igsvet_tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak zatím to asi vypadá na ten blesk, co sem slyšel...to se docela divím, já si myslel, že to je ošetřený a v bouřce se lítá normálně, páč takhle mi to připadá tak trochu ruská ruleta...přeci nikdo není schopen říci, že po cestě nebude bouřka, ne?? :help: ne ne dneska jsme se dival na nejakej porad a lita se nad bourkou ale doslo k selhani nekolika systemu zaraz aby se toto vubec mohlo stat .. no co se da delat stoji to zahovno ale stalo se to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No stát se může cokoliv, to je jasný ...ale asi to je fofr a než se člověk vzpamatuje, tak je po všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Co jsem četl na webu tak zatím jsou pět možnosti: 1. Úder blesku 2. Turbulence 3. Technická závada 4. Teroristický utok (já bych tuto variantu asi vyloučil...-můj názor) 5. Požár na palubě Jsem zvědavej jestli vůbec najdou tu černou skřinku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 http://www.sme.sk/c/4872423/trosky-v-atlan...ce-do-mora.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.