pitrs78 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Docela zajímavý článek, Octavia II lepší než BMW 3 http://www.autoforum.cz/testy-aut/test-sko...aut-bez-kroje?1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Trochu mimo s těma dojmama z xenonů, já bych řekl, že v OII jsou jedny z nejsvítivějších xen, jaké mmtálně lze mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Se svitivosti adaptivnich xenonu v OII FL jsem max. spokojenej, ale je pravda, ze me taky prastilo do oci to nataceni xenonu pri zapnutych dalkovych, to je fakt protivny. Skoda, bixenon by to vyresil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) O2 FL sviti bezkonkurencne z xenu bych rek ... .. ale podle me bawo je bawo, co do komunikativnosti rizeni se sni nemuze zadna skodovka rovnat, v tom je nemec etalon stejne tka 320D je super motor.. octavia je taky cilena na jiny zakazniky.. Editováno: 3. Říjen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Upřímně BMW mám rád, ale v červenci jsem s ním jezdil na služebce. A byl jsem dost sklamaný. Co se pohodlí vnitřního uspořádání týče byla to fakt trága. Motor ucházející. Musel bych souhlasit s autorem článku. Jediný co mělo víc než OII je image značky. Ještě mě opravdu potěšila reakce redaktora ma motor. Zahřeje to a čím dál víc lidí uznává kvality tohodle motoru oproti zastaralym PD motorum. Ono jednou nastoupi jistě CR, ale cenový rozdíl bude jistě větší. A do budoucna bude ústup od nafty větší a větší. A kdo se v oblasti motoru pohybuje mi dá za pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.