Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte hosi :rolleyes: vo svojom aute mam navigaciu nexus a rad by som ju zamenil za nejake ine radio s navigaciou pretoze nemozem zohnat do nej mapu SR lebo ani neexistuje takze mi je naprd. Preto ma zaujima ake radia (navi) mate vy okrem koncernovych skoda.

Vloženo

Ja mam od zaciatku Pioneer za cca 12000 Sk . Ako navi mam Garmina nuvi 250 a som max spokojny . Origo nemam, a tym padom mi odpada riesenie roznych problemov s tym spojenych .....aj tak ich je v tom aute dost . Len pre priklad ...som si do O2 pri kupe dokonfiguroval MaxiDot ..no a samozrejme mi tuto zimu vytiekol display , takze som rad, ze nemam origo radio, a o navi ani nehovorim. A pri tych "origo" cenach som aj doooost usetril ;)

Vloženo

Já raději navigaci externí nikoliv integrovanou v autě. Používám PDA MIO a TomTOm One. Pda je lepsí ve variabilitě - nahraješ si mapy jaké cheš podle SD karty a navíc můžeš využívat výhody s PDA spojené. Malou nevýhodou pak je, že PDA TT nepodporuje IQ routes a navigaci do jízních pruhů..

Resume: navigace externí, ani rádio nemám origo..

Vloženo

Ale mio má jisté výhody oproti TT zase :) já používám výhradně TT páč se mi líbí grafika :) a nejsem tak pohodlná pipka, abych se nedokázal podívat, jaký číslo popiný ten barák má a pravděpodobnost, že se dá zaparkovat přímo před ČP co si nastavíš v navi je tak do 10% dle me.. večer či v noci rapidně klesá k 0 lol

wr: já mám HW Mio nikoliv SW ;) a to je rozdíl..

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...