Kademar Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahojte hosi vo svojom aute mam navigaciu nexus a rad by som ju zamenil za nejake ine radio s navigaciou pretoze nemozem zohnat do nej mapu SR lebo ani neexistuje takze mi je naprd. Preto ma zaujima ake radia (navi) mate vy okrem koncernovych skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 A kde máš tu anketu? A co tahle sekce?! Přesouvám do ostatních... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ja mam od zaciatku Pioneer za cca 12000 Sk . Ako navi mam Garmina nuvi 250 a som max spokojny . Origo nemam, a tym padom mi odpada riesenie roznych problemov s tym spojenych .....aj tak ich je v tom aute dost . Len pre priklad ...som si do O2 pri kupe dokonfiguroval MaxiDot ..no a samozrejme mi tuto zimu vytiekol display , takze som rad, ze nemam origo radio, a o navi ani nehovorim. A pri tych "origo" cenach som aj doooost usetril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já raději navigaci externí nikoliv integrovanou v autě. Používám PDA MIO a TomTOm One. Pda je lepsí ve variabilitě - nahraješ si mapy jaké cheš podle SD karty a navíc můžeš využívat výhody s PDA spojené. Malou nevýhodou pak je, že PDA TT nepodporuje IQ routes a navigaci do jízních pruhů.. Resume: navigace externí, ani rádio nemám origo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ak navigáciu tak jedine TomTom, Mio som už veľakrát skúšal ale je popletené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ale mio má jisté výhody oproti TT zase já používám výhradně TT páč se mi líbí grafika a nejsem tak pohodlná pipka, abych se nedokázal podívat, jaký číslo popiný ten barák má a pravděpodobnost, že se dá zaparkovat přímo před ČP co si nastavíš v navi je tak do 10% dle me.. večer či v noci rapidně klesá k 0 wr: já mám HW Mio nikoliv SW a to je rozdíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já to tu napíšu a zlodějíčci co brouzdají netem si pro to přijdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Ja používam PDA Asus a Mio a sw Igo 8 a som s Igom max spokojný,nič lepšie som nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.