Přejít na obsah

Ake mate radio (navigaciu) v aute?


Kademar

Doporučené příspěvky

Ja mam od zaciatku Pioneer za cca 12000 Sk . Ako navi mam Garmina nuvi 250 a som max spokojny . Origo nemam, a tym padom mi odpada riesenie roznych problemov s tym spojenych .....aj tak ich je v tom aute dost . Len pre priklad ...som si do O2 pri kupe dokonfiguroval MaxiDot ..no a samozrejme mi tuto zimu vytiekol display , takze som rad, ze nemam origo radio, a o navi ani nehovorim. A pri tych "origo" cenach som aj doooost usetril ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já raději navigaci externí nikoliv integrovanou v autě. Používám PDA MIO a TomTOm One. Pda je lepsí ve variabilitě - nahraješ si mapy jaké cheš podle SD karty a navíc můžeš využívat výhody s PDA spojené. Malou nevýhodou pak je, že PDA TT nepodporuje IQ routes a navigaci do jízních pruhů..

Resume: navigace externí, ani rádio nemám origo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale mio má jisté výhody oproti TT zase :) já používám výhradně TT páč se mi líbí grafika :) a nejsem tak pohodlná pipka, abych se nedokázal podívat, jaký číslo popiný ten barák má a pravděpodobnost, že se dá zaparkovat přímo před ČP co si nastavíš v navi je tak do 10% dle me.. večer či v noci rapidně klesá k 0 lol

wr: já mám HW Mio nikoliv SW ;) a to je rozdíl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...