Prosinec 30, 200915 r Autor Tatra musí bejt :-) a na ty RATíky jsem koukal mam dojem v makru :-) ja přes vánoce nalakoval další dva kousky
Prosinec 30, 200915 r Ale teď sou ty Tatry v tak hnusnejch barvách, že by člověk..... Zlatý starý s černým rámem.
Leden 5, 201015 r souhlas, cernej ram a oranž kastle :-) Nebo ještě červená kastle a černej rám. Ono to bylo více méně jedno, ale vždy byl bílej volant a světla. Ne tak barevnej. Už sem viděl i růžovej rám :doh
Leden 7, 201015 r Autor co bylo to bylo za sbírku "ešemek" bez fotbalového "speciálu" docela se i sikly poklice z bezbovdenaka ale blinkry dochazej :-/
Leden 8, 201015 r uplně v tom ty fudbolisty vidím,jak se v tom za jizdy převlíkaj a nadávaj na rozhodčího.
Březen 14, 201015 r ty jo koukam stale rozsirujete sbirky o dalsi typy :-) to me staci jeden typ :-))) konecne mam dalsi busy na dily + na cervene dodelane obtisky, interier a par detailu, muzu zacit pripravovat treti na lak :-))) Taky jsem takovej mel , jako malej ! To byly krasny hracky !!!
Duben 7, 201015 r Stál raketu a nesmysl,nechala si je na zakázku dělat pražská záchranka a bylo přivezeno 50 modelů
Duben 16, 201015 r Nějaká moje nová drobotina: (modrej sklápěč a šedej valník) Pro srovnání s měřítkem 1:87 HO
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.