Květen 28, 201114 r Tak přihodím něco novýho. Fotky novejch vytrýnek a mojí malí sbírky. Teda, ještě tam nejsou velký modely Bruder A v krabici je "vrakoviště" Auta na přestavby.
Červen 11, 201114 r Přihodím nový kousky do sbírky: Bleděmodrej ARAL a BP v lepším stavu než sem měl. Na fotce je i s nouvou tmavěmodrou verzí pro srovnání. Jedno BP, PETROL, SHELL půjdou zas do světa
Prosinec 31, 201212 r A tedka se priznej bez biti kam na ty modely hodis , jelikoz vidim par kousku ktere by se sikly do me zbirky
Leden 11, 201312 r Sehnal jsem stavebnici 1:18, ale bylo to tak blbě nalakovaný, že celá pravá strana měla zalité detaily karoserie. Tak jsem to zkusil i s přelakováním...
Únor 26, 201312 r Trošku jsem doladil Hummer H1... pořád mi tam něco scházelo... no a pak mě naštvalo, že nejsou otevírací dveře zavazadelníku.
Březen 7, 201312 r Včerejší přírůstek a taky něco na prodej v bazaru http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/4699-3x-buggyra/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.