tronda Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dnes v noci bráchovi ukradli tmavě modrou Fabii 1.4 MPI kombi r.v. 2001 v Praze na Zahraďáku ul.Jasmínova RZ: 3Z7 1239, Auto je série bez úprav s plechovýmí disky.Fotka je pouze ilustrační protože fotku auta nestihl udelat, kupoval ho minulý měsíc. Když by ho někdo zahlédl někde odstavené může volat na 777111208. odměna bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Koukám, že se nějak rozjíždí starší Fabie...že by v zahraničí neměli na čem jezdit?????.....také mi zmizela Fabka 1,4 MPI - inzerát o několik řádků níže.. Každopádně držím palce a hodně štěstí... Aleš Dnes v noci bráchovi ukradli tmavě modrou Fabii 1.4 MPI kombi r.v. 2001 v Praze na Zahraďáku ul.Jasmínova RZ: 3Z7 1239, Auto je série bez úprav s plechovýmí disky.Fotka je pouze ilustrační protože fotku auta nestihl udelat, kupoval ho minulý měsíc. Když by ho někdo zahlédl někde odstavené může volat na 777111208. odměna bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tronda Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 obě místa jsou kousek od sebe možná stejná parta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jestli ho certve koupil, tak bych se nedivil, ze mel nekdo druhy klice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jestli ho certve koupil, tak bych se nedivil, ze mel nekdo druhy klice. proto je lepsi si po koupi vymenit zamky a nakodovat nove klice... pro nekoho je to mozna paranoia, pro nekoho ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tronda Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) ale původní majitel nemohl tušit že auto parkuje v Praze když je přihlášené na Moravě. Editováno: 9. Červen 2009, autor: tronda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 hmm tak to asi nebude ten pripad. Ale hosi necitujte posledni prispevky. Pravidlo č.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Refi Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 všecko se dá zjistit... podle mě to byl ten co ti ho prodal. Ale nikdy to nedokážeš. Já měl podobnou zkušenost. Takže buď vyměnit zámky a nebo si auto nově zabezpečit aby alarm nebyl zavislý na centrálu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tronda Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 zapoměl jsem napsat že auto bylo koupeno v AAA Praha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Mno jednou jsem slysel o bazarovem autu nevim o jaky bazar se jednalo, ale chlapik si tam koupil mercedes. Postavil si ho pred dum a byl stastny. Klucina od vedle si hral s kamarady a bum micem do zrcatka, ktere upadlo, mamina kluciny dovedla hochy za sousedem se omluvit, ze mu rozbili nove auto. Majitel prisel k autu a kdyz zvedal zrcatko tak si vsiml, pod krytem neco je. Kdyz se to vytahl zjistil, ze jsou tam nahradni klice od auta a ukrajiske papiry. Takze kluka malem sezral radosti... takze asi tak. Nerikam ze je to urcite vas pripad, ale jen podporuji to co rikaji jini... radsi vymenim co se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 jj presne tohle byla docela afera na Liberecku. Policajti pozavirali nekolik lidi z jednoho bazaru, ktery to takhle delaly. Takze pokud bazarovy auto, tak rozhodne kontrola zrcatek, vymena pokud lze, ev pridat defenda, tajny vypinac, ap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Teda to su pribehy mne zatial na aute pomizlo len take poulicne ... stierace, pripadne krytka ventillku ... takze sa oplati skontrolovat zrcatka???No teda na toto sa musim mrknout ... jelikoz mi odvzdali auti iba s jednym klicem ... kua ... ale dal som aspon nakodovat na novo central a aj kluce ... tak aspon neco ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tronda Vloženo 27. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 už si koupil druhé auto, R. Megane ll 1.9 v naftě,88kw v plné výbavě o dva roky mladší a skoro za stejnou cenu.Nesrovnatelný rozdíl s předraženou Fábií bez výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marketa Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 zapoměl jsem napsat že auto bylo koupeno v AAA Praha. Též nám ukradli ted fabii,o pár řádku víše.Také jsme ji kupovali v AAA Praha,ale již před 3 roky.Tak nevím jestli až ted by si ji přišli ukrást.Ale mám hlášku aj od policajtu že je kradou do Polska.Prý tam je tržnice s auty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.