Přejít na obsah

Kla kla kla v motoru

Berry

Doporučené příspěvky

Po prvotním nadšení z Octy se mi začala projevovat další věc. Občas mi něco klepe u motoru. Jak říkám, jen někdy. Pokud se to ozve a přidám plyn, klakání se zrychluje podle toho, jak přidávám plyn. Špicoval jsem uši u motoru a je to slyšet odněkud shora. Nevím, podle toho, že to dělá jen někdy, myslím, jestli to nemůže být hydroštel. Poraďte někdo, jestli jste se s tím někdo setkal a co s tím, přeci nebudu hned ten hydroštel měnit. Může to být třeba olejem? Mám 2.0 benzín a teď zrovna olej Castrol 0W40. Do výměny mi chybí 5 tisíc km. Před tím se tam cpal 0W30. Najeto mám 90 tisíc. Nevíte někdo, jaký olej tam dávají ve škodováckém servisu?? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mi to začalo robiť znova, prišiel som do servisu na reklamáciu a chlap si nevedel rady. Do piči aj s takou robotou. Kolíšu mi otáčky, pri zrýchľovaní mu dusí motor, akoby nedostal palivo. Mechanik tvrdí, že klapku vyčistil, myslím si však že asi nedostatočne. Dúfam, že nie je pojebaná. Nemám zvyšných 12000,-Sk na novú klapku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...