Pinky Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Zdravim, mám takovej dotaz. Jak je možné to, že zatím všechny Oktávy co jsem viděl, mají palubní počítač uprostřed, červeně podsvícenej, víte co myslim, tedy všehny z koncernu. A mě to ukazuje na tom displeji vlevo, jak jsou hodiny. Uprostřed mám tmu Jde to nějak přepínat a nebo je to tak z výroby. A další, jestli stahovaní a vysouvání oken dveří jde ovládat nejen klíčkem při zamykání, ale jestli to jde i při použití dálkáče. ( Vše orig. v klíčku). Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 to vo máš uprostřed není dislpej ale nic, ten velký displej uprostřed je MAXIDOT, velký informační dispej, lze to dodělat, že přeměníš celý budíky který maxidot maj, nepíšeš tady co máš za rok jestli máš vystřelovací klíče a hlavně motor, to je vše důležite, když tak písni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinky Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 No 1,9 TDi / 81KW. 2004 No a klíče mám klasiku, jsou vnich 2 tlačítka zam/odem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 počkej máš vystřelovací klíče nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 stačí vědět že má r.v.04, tím pádem by tam mšl být i vystřelovák a maxik tam jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinky Vloženo 30. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 No je to 2/2004. klíče jsou klasický, vystřelovací nejsou. No s tím displejem jste mě nepotěšili Teď mi to bude vrtat hlavou, jestli to za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 co by to nestálo za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 co by to nestálo za to. jediny co mi vadi je to ze to auticko vypada jako fabie : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 co by to nestálo za to. a kolik by ta sranda stála na RSo r.2001,že sem tak smělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 jj, to by mě také zajímalo. Ale je to parádička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Jen se chci zeptat šel by maxidot do meho autí 1,9 TDi 66 KW r.v 2000 motor AGR je to ten starší model před faceliftem a pokud ano na kolik by to tak vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.