Kevvin Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Pročítal jsem tu ostatní témata a na odpověd jsem nenarazil. Má někdo zkušenosti, popř odkaz ?? .... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mam objednany komplet Milltek vcetne sportoveho katu... Buduci tyzden bude na aute, tak ti poviem. Zatial jediny koho poznam s kompletnym vyfukom znacky SUPERSPRINT je jakub-skodik On ale pouziva verziu bez katu,takze su nutne sofwarove upravy. Ovsem len ked mas ako ja 2 lambdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 mám za to, že ji mám i za katem. Spíše se mi jedná o posl. díl výfuku. Do celého se mi nechce dávat prašule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Vyfuk mam namontovany a som velmi, velmi spokojny, postnem tu fotky neskor. Zvuk je maximalne decentny, ale samozrejme v nizsich otackach dost vyrazny, na elektronike nebolo potrebne robit ziadne upravy. Proste zo stareho vyfuku sa vysrubovali lambdy von a do noveho dnu ;-) Vykon vyfukovy system pridal citelne hlavne v vyssich otackach. Mam cip od sportmotoru a od takych 4500 zacinalo auto postupne slabnut... Teraz ako pri 3000 nakopne turbo, tak to taha ako lokomotiva az to 6500. A ten zvuk... hmmm, nieco na sposob golfu r32, taky pekny, raceovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 tak jsem se trochu blíže informoval a na mou káru dělají už jen Supersprint. Milltec na 4x4 nedělal a Simons a Remus už neděla. Klidně bych šel do nějakého použitého, ale .... layting nebo ultersport se mi moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 no uměl bych poradit co s tím ale odkud jste???Znám u nás na Zlínsku jednoho fakt machra a ted dělá výfuky pro závodní auta a za dobré peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.