Publikováno Červen 8, 200916 r Pročítal jsem tu ostatní témata a na odpověd jsem nenarazil. Má někdo zkušenosti, popř odkaz ?? .... díky
Červen 8, 200916 r Mam objednany komplet Milltek vcetne sportoveho katu... Buduci tyzden bude na aute, tak ti poviem. Zatial jediny koho poznam s kompletnym vyfukom znacky SUPERSPRINT je jakub-skodik On ale pouziva verziu bez katu,takze su nutne sofwarove upravy. Ovsem len ked mas ako ja 2 lambdy
Červen 9, 200916 r Autor mám za to, že ji mám i za katem. Spíše se mi jedná o posl. díl výfuku. Do celého se mi nechce dávat prašule
Červen 25, 200916 r Vyfuk mam namontovany a som velmi, velmi spokojny, postnem tu fotky neskor. Zvuk je maximalne decentny, ale samozrejme v nizsich otackach dost vyrazny, na elektronike nebolo potrebne robit ziadne upravy. Proste zo stareho vyfuku sa vysrubovali lambdy von a do noveho dnu ;-) Vykon vyfukovy system pridal citelne hlavne v vyssich otackach. Mam cip od sportmotoru a od takych 4500 zacinalo auto postupne slabnut... Teraz ako pri 3000 nakopne turbo, tak to taha ako lokomotiva az to 6500. A ten zvuk... hmmm, nieco na sposob golfu r32, taky pekny, raceovy
Červenec 1, 200916 r Autor tak jsem se trochu blíže informoval a na mou káru dělají už jen Supersprint. Milltec na 4x4 nedělal a Simons a Remus už neděla. Klidně bych šel do nějakého použitého, ale .... layting nebo ultersport se mi moc nechce
Červenec 7, 200916 r no uměl bych poradit co s tím ale odkud jste???Znám u nás na Zlínsku jednoho fakt machra a ted dělá výfuky pro závodní auta a za dobré peníze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.