lukas.silda Vloženo 16. Červen 2009 Vloženo 16. Červen 2009 Zdravím...... nevíte náhodou, co se musí vyměnit když mě teče levá manžeta u řidiče na hřebenovým řízení?????? musí se opravdu vyměnit celý??? za nový??? Někde jsem slyšel,že existujou opravný sady, ale že prej nic moc. Jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím o radu.... Citovat
sajfa Vloženo 19. Červen 2009 Vloženo 19. Červen 2009 Zdravím...... nevíte náhodou, co se musí vyměnit když mě teče levá manžeta u řidiče na hřebenovým řízení?????? musí se opravdu vyměnit celý??? za nový??? Někde jsem slyšel,že existujou opravný sady, ale že prej nic moc. Jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím o radu.... Ahoj...me tekla sice prava strana ale ta se dala rozebrat a vymenit simerink ale bylo to k nicemu stejne to tece a to jsem tam daval 2x dvoubrite. Starsi rizeni jsem sehnal za 3500, nové okolo 12t Citovat
plynař Vloženo 20. Červen 2009 Vloženo 20. Červen 2009 Mně taky vyteklo a koupil jsem nové origo se zárukou 2roky za 6.390kč a mám klid . O1 kombi 1.9TDi 66kw facelift AGR. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...en-octavia.html Citovat
Mára 93 Vloženo 23. Duben 2014 Vloženo 23. Duben 2014 ja ho sehnal za 1500kč nejdriv tekla jedna strana a pak i druha vymenil sem udelal geometrii a mam klid OI 85 kw Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.