Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

PRESUNUL JSEM TO DO LAMPARNY? JELIKOZ VZNIKAJI NOVA A NOVA TEMATA S NEHODAMI, SUNME TO DO JEDNOHO! DIKY ZA POCHOP. ;)

teď to dávali na Nově, je to opravdu silnice smrti.

Je mi z toho taky špatně! A nejhorši je to,že ten ZMRD co řidil tu střibrnou Fabii a způsobil to tak to přežil.Humus! Zase to odnesli nevinné lidi.Je mi z toho špatně...

silnice smrti, nesliboval náhodou šéf dopravky, že se zaměří právě na krizová místa?

já tam moc policii nevídám a jeden čas jsem tam jezdil často

silnice smrti, nesliboval náhodou šéf dopravky, že se zaměří právě na krizová místa?

já tam moc policii nevídám a jeden čas jsem tam jezdil často

Je fakt,že policajti tam moc nestavaj.Když už je nějaká akce tak stojej těsně za Lounama u Chlumčanskýho motorestu.Asi se bojej,aby je někdo nesejmul... :feve:

A co o tom davali na Nove? :D

Je mi z toho taky špatně! A nejhorši je to,že ten ZMRD co řidil tu střibrnou Fabii a způsobil to tak to přežil.Humus! Zase to odnesli nevinné lidi.Je mi z toho špatně...

Co jsem tak poslouchal v televizi a četl jsem na netu, tak on za to možná nemohl. prý tam byli další auta a bylo to prý celé jinak než ukazovali v TV. To potvrdil i řidič toho náklaďáku. Já si osobně počkám, až bude celá nehoda prošetřená a potom o lidech začnu říkát, že jsou to třeba zmrdi. kol9

beroun:

post-8151-1203114514_thumb.jpgpost-8151-1203114521_thumb.jpgpost-8151-1203114527_thumb.jpgpost-8151-1203114537_thumb.jpgpost-8151-1203114542_thumb.jpg

post-8151-1203114547_thumb.jpgpost-8151-1203114551_thumb.jpgpost-8151-1203114556_thumb.jpg

post-8151-1203114532_thumb.jpg

Upraveno od Vinca

beroun:

no fuj, co se přesně stalo?

A co o tom davali na Nove? :D

kdo by koukal na novu :p

no fuj, co se přesně stalo?

celni stred ve vysokej rychlosti a myslim, ze tam byli aj :rip:

no podle fotek nebylo z čeho vylejzat v jednom kuse, to vypadá na vyškrabávání zbytků.

Celni stred? Podle fotek koukam, ze je to nejaka ctyrprouda silnice (mozna se pletu).....tzn. ze to jedno auto jelo v protismeru?

Celni stred? Podle fotek koukam, ze je to nejaka ctyrprouda silnice (mozna se pletu).....tzn. ze to jedno auto jelo v protismeru?

kluci,ja uz nevim,jak to bylo, ale ta silnice ma dva pruhy a je to pobliz berouna,ja to tam neznam, podle me bylo predjizdeni nebo smyk, ale proste ta oktavka...cely bok ma rozparany...

kluci,ja uz nevim,jak to bylo, ale ta silnice ma dva pruhy a je to pobliz berouna,ja to tam neznam, podle me bylo predjizdeni nebo smyk, ale proste ta oktavka...cely bok ma rozparany...

pokud vím tak u Berouna je D5

pokud vím tak u Berouna je D5

přesně tak a toto je v tom místě, kdy už podjedeš Berou a míříš na Plzeň, takže spíš už Králův dvůr, musel ato bejt velká rána

• Autor
beroun:

kua, tady jezdím denně :feve: v kolik to tam včera bylo? :kuk: jezdím tam každý ráno kolem 5:20 a odpolko ve 3.... :help:

no to u berouna je na jeho konci ne?to tezko celni...mozna nekdo prorazil svodidla, zname to, na boleslavsky skoro-dalnici jsou prohnuty kazdej kilometr...tuhle u odbocky na brandys lezely dve auta na tom trojuhelniku travnatym u sjezdu, obe na strese...

ale vypada to priserne...jen malickost - nalepka RS pod napisem octavia a bubny vzadu

...jen malickost - nalepka RS pod napisem octavia a bubny vzadu

Asi tuning ala Bzuk. Není ta jeho RS co před vánoci naboural? ;)

Ty vole...to už tady raději nevytahuj...nech Komára klidně spát...

myslim, že sem se to teď vůbec nehodí

• Autor
no to u berouna je na jeho konci ne?to tezko celni...mozna nekdo prorazil svodidla, zname to, na boleslavsky skoro-dalnici jsou prohnuty kazdej kilometr...tuhle u odbocky na brandys lezely dve auta na tom trojuhelniku travnatym u sjezdu, obe na strese...

ale vypada to priserne...jen malickost - nalepka RS pod napisem octavia a bubny vzadu

je to spíš až u odbočky na Příbram/Zdice ;)

myslim, že sem se to teď vůbec nehodí

co se sem nehodi?

co se sem nehodi?

ta poznámka od Ludi o Bzukovi, by si musel přečíst celé jedno vlákno a pak pochopíš

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.