juke.box Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) Nikomu se nestalo že by mu to škubalo za studena při rozjezdu? si mi psal,že máš zatuhlý lopatky na turbu,a že teda žádnou diagnostiku nechceš. Noo,i kdyby to tak bylo,tak škubat za studena by to nemohlo,akorát by to nejelo . Komu není rady,tomu není pomoci Jinak jak jsem psal prve,at tam žádnou váhu nedáváš,že je to potřeba zdiagnostikovat,tak jsem měl koukám pravdu,tak jsi akorát vyhodil prachy za váhu.... Editováno: 6. Červenec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) A kde jsi na to prisel? Mas pro to nejake vysvetleni pro ten tubus?? :feve: Ano,vysvětlení je takové,že váha je přesně kalibrovaná i s tubusem. Sice se dá koupit samotný snímač,což nechápu proč,ale jiný výrobci aut co dělám to mají vždycky jako celek s tubusem a toto mi potvrdil i známej ze škodovky,zásadně měnit váhu i s tubusem jako celek. navíc na výměnu samotného snímače váhy je potřeba spešl torx s dírkou,pročpak asi? Proč tam není obyč křížák nebo torx co je v podběhu? Myslím že to bude proto,že se do toho nemá lozit....jiný vysvětlení mě nenapadá.... Editováno: 6. Červenec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 si mi psal,že máš zatuhlý lopatky na turbu,a že teda žádnou diagnostiku nechceš. Noo,i kdyby to tak bylo,tak škubat za studena by to nemohlo,akorát by to nejelo . Komu není rady,tomu není pomoci Jinak jak jsem psal prve,at tam žádnou váhu nedáváš,že je to potřeba zdiagnostikovat,tak jsem měl koukám pravdu,tak jsi akorát vyhodil prachy za váhu.... No dobrý tohle škube jen chviličku a zásadně když je chladnějc. A ta váha se určitě někdy hodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) takže je to všechno vlastně v pořádku:-) PS: turbo jde někdy rozchodit i bez složité demontáže a rozebírání Editováno: 6. Červenec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 No já sem ho tak rozchodil ale zadrhává se a nejsem si jistej jestli nejsou ohnutý lopatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) Jo? to by mě zajímalo,jak jsi to udělal:-) Editováno: 6. Červenec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Co jak sem udělal rozhejbal? Tak to rači nechtěj vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) No to právě by mě zajímalo,tak to vyklop. Tipuju násilí Editováno: 6. Červenec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 AKo nechapem preco sa dokola citujete? A je to proti pravidlam... To mate problem namiesto tlacidla ODPOVEZ kliknut nizsie na tlacidlo ODPOVEDET? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) mysko: Tak to tlačítko citace zrušte a je to,ne? Ono občas je dobrý citovat,není v tom pak takovej chaos......... Editováno: 6. Červenec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Ja nerusim,nie som moderator. len vidim ze to tu vypisuju. A citovat pokial suvisle ide jeden prispevok za druhym naozaj netreba. Ved ako ked citas knihu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.