Přejít na obsah

Akcelerace

Shvellanj

Doporučené příspěvky

Nikomu se nestalo že by mu to škubalo za studena při rozjezdu?

si mi psal,že máš zatuhlý lopatky na turbu,a že teda žádnou diagnostiku nechceš. Noo,i kdyby to tak bylo,tak škubat za studena by to nemohlo,akorát by to nejelo . Komu není rady,tomu není pomoci :p

Jinak jak jsem psal prve,at tam žádnou váhu nedáváš,že je to potřeba zdiagnostikovat,tak jsem měl koukám pravdu,tak jsi akorát vyhodil prachy za váhu.... :doh

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kde jsi na to prisel? Mas pro to nejake vysvetleni pro ten tubus?? :feve: :feve:

Ano,vysvětlení je takové,že váha je přesně kalibrovaná i s tubusem. Sice se dá koupit samotný snímač,což nechápu proč,ale jiný výrobci aut co dělám to mají vždycky jako celek s tubusem a toto mi potvrdil i známej ze škodovky,zásadně měnit váhu i s tubusem jako celek.

navíc na výměnu samotného snímače váhy je potřeba spešl torx s dírkou,pročpak asi? Proč tam není obyč křížák nebo torx co je v podběhu? Myslím že to bude proto,že se do toho nemá lozit....jiný vysvětlení mě nenapadá....

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři

si mi psal,že máš zatuhlý lopatky na turbu,a že teda žádnou diagnostiku nechceš. Noo,i kdyby to tak bylo,tak škubat za studena by to nemohlo,akorát by to nejelo . Komu není rady,tomu není pomoci :p

Jinak jak jsem psal prve,at tam žádnou váhu nedáváš,že je to potřeba zdiagnostikovat,tak jsem měl koukám pravdu,tak jsi akorát vyhodil prachy za váhu.... :doh

No dobrý tohle škube jen chviličku a zásadně když je chladnějc. A ta váha se určitě někdy hodí...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...