RAD007 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Je relé které spíná zadní stěrač,společné s předním stěračem?Pokud ne,daly by se mezi sebou prohodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) Je jedno relé, cyklovač stěračů v releovým boxu na pozici 5 a 6. Pro představu přidávám fotky, lepší nemám... Editováno: 19. Červen 2009, autor: Řehoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAD007 Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Moc děkuji.Lze to relé vyměnit,aniž bych nějak kuchal přístrojovku viz obrázek? Je jedno relé, cyklovač stěračů v releovým boxu na pozici 5 a 6. Pro představu přidávám fotky, lepší nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) Těžko, ale to není nějaký velký kuchání. Sundá se plast pod volantem, což znamená spínač světel ven, ovládací kolečka podsvětlení (a sklonů), pojistkovka 4x torx a vycvaknout dovnitř a pak povolit 5x torx, sundáš plast nad pedálama a pod volantem a hned jak to sundáš uvidíš releovej box, kde to snadno vyměníš... Nic na tom není. Ty dráty, co mi tam na tý první fotce plandají před tím cyklovačem je alarm, který mi tam montovali a který jsem si teď přemístil kulturněji jinam, to tam ty mít určitě nebudeš, pokud se ti v tom taky nevrtalo nějaký zvíře... Mrkni tady na fóru do sekce Instalační manuály a tam Vaša dal pěkný návod na rozebírání interiéru. A neboj, nic nemůžeš pokazit, teda pokud nejsi úplný střevo... Editováno: 19. Červen 2009, autor: Řehoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.