forrest Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Tak jsem si vybral u milotecu kryt pod kliku dveří v černé barvě,které se mi hodí k mému bilému autu. Byl jsem nadšen a těšil jsem se jak malý kluk na novou hračku. Všechna radost rázem opadla když jsem balíček otevřel.Ano bylo tam vše tak jak milotec sliboval ale o upozornění cituji:"černý material ABS není opatřen UV filtrem. Bez povrchového ošetření v venkovním prostředí zašedne."mi nikdo neřekl. No ale myslím že to není taková hrůza.POtřebuju jen poradit. Prosím nevíte někdo jak ošetřit ABS materiál aby si zachoval původní černou barvu a abych zabránil zešednutí?Teda pokud to není abych to zanesl na lakovnu a nechal to stříknout černou. To by asi lakýrník nebyl nadšený kvůli čtyřem koukům plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Tak jsem si vybral u milotecu kryt pod kliku dveří v černé barvě,které se mi hodí k mému bilému autu. Byl jsem nadšen a těšil jsem se jak malý kluk na novou hračku. Všechna radost rázem opadla když jsem balíček otevřel.Ano bylo tam vše tak jak milotec sliboval ale o upozornění cituji:"černý material ABS není opatřen UV filtrem. Bez povrchového ošetření v venkovním prostředí zašedne."mi nikdo neřekl. No ale myslím že to není taková hrůza.POtřebuju jen poradit. Prosím nevíte někdo jak ošetřit ABS materiál aby si zachoval původní černou barvu a abych zabránil zešednutí?Teda pokud to není abych to zanesl na lakovnu a nechal to stříknout černou. To by asi lakýrník nebyl nadšený kvůli čtyřem koukům plastu. vůbec si s tím nelam hlavu a klidně to tomu lakošovi zanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 No když je to černá barva tak to bude mít hned, černou stříká určitě denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 nejdřív bych to zkusil ošetřovat sem tam přípravkem na venkovní plasty...a myslím že to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forrest Vloženo 30. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 No tak mě nevyrazil.Kouknul a řekl že mám přijít v pondělí takže super dělal jsem z toho veblouda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.