axasik Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Mam OCTAVIA 1.6 74Kw. Našel jsem prasklinu na trubce sání u hrdla nalévání oleje. Může to mít vliv na kolísání otáček volnoběhu? Děkuji za radu. Editováno: 21. Červen 2009, autor: axasik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Mam OCTAVIA 1.6 74Kw. Našel jsem prasklinu na trubce sání u hrdla nalévání oleje. Může to mít vliv na kolísání otáček volnoběhu? Děkuji za radu. Ma to vliv,taky jsem to měl praskle a otačky kolisaly,nic moc material a nove to stoji okolo 1200 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axasik Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ma to vliv,taky jsem to měl praskle a otačky kolisaly,nic moc material a nove to stoji okolo 1200 kč Trubku sání jsem vyměnil, vyčistil škrtící klapku a je to pořád na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Trubku sání jsem vyměnil, vyčistil škrtící klapku a je to pořád na nic. Napojit na VAG a udělat zakladní nastvení klapy a nebo jezdit a řídící jednotka si to časem sama zadaptuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axasik Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 (editace) Základní nastavení jsem udělal a nic se nezměnilo. VAG stále vypisuje závadu horní lambda. Poraďte. Editováno: 16. Červenec 2009, autor: axasik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axasik Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dneska jsem vyměnil lambdu, vymazal na VAGu paměť závad a znovu základní nastavení. Jel jsem to projet, znovu připojil a paměť čistá, otáčky DRŽÍ. Ujel jsem dalších asi 20km a všechno zase v pr..... . Co dál. Poraďte. Nechci měnit díly, kterým nic není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.