axasik Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Mam OCTAVIA 1.6 74Kw. Našel jsem prasklinu na trubce sání u hrdla nalévání oleje. Může to mít vliv na kolísání otáček volnoběhu? Děkuji za radu. Editováno: 21. Červen 2009, autor: axasik Citovat
bitttpower Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Mam OCTAVIA 1.6 74Kw. Našel jsem prasklinu na trubce sání u hrdla nalévání oleje. Může to mít vliv na kolísání otáček volnoběhu? Děkuji za radu. Ma to vliv,taky jsem to měl praskle a otačky kolisaly,nic moc material a nove to stoji okolo 1200 kč Citovat
axasik Vloženo 23. Červen 2009 Autor Vloženo 23. Červen 2009 Ma to vliv,taky jsem to měl praskle a otačky kolisaly,nic moc material a nove to stoji okolo 1200 kč Trubku sání jsem vyměnil, vyčistil škrtící klapku a je to pořád na nic. Citovat
Radim205D Vloženo 29. Červen 2009 Vloženo 29. Červen 2009 Trubku sání jsem vyměnil, vyčistil škrtící klapku a je to pořád na nic. Napojit na VAG a udělat zakladní nastvení klapy a nebo jezdit a řídící jednotka si to časem sama zadaptuje.. Citovat
axasik Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Vloženo 16. Červenec 2009 (editace) Základní nastavení jsem udělal a nic se nezměnilo. VAG stále vypisuje závadu horní lambda. Poraďte. Editováno: 16. Červenec 2009, autor: axasik Citovat
axasik Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Vloženo 20. Červenec 2009 Dneska jsem vyměnil lambdu, vymazal na VAGu paměť závad a znovu základní nastavení. Jel jsem to projet, znovu připojil a paměť čistá, otáčky DRŽÍ. Ujel jsem dalších asi 20km a všechno zase v pr..... . Co dál. Poraďte. Nechci měnit díly, kterým nic není. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.