Publikováno Červen 21, 200916 r Mam OCTAVIA 1.6 74Kw. Našel jsem prasklinu na trubce sání u hrdla nalévání oleje. Může to mít vliv na kolísání otáček volnoběhu? Děkuji za radu. Upraveno Červen 21, 200916 r od axasik
Červen 21, 200916 r Mam OCTAVIA 1.6 74Kw. Našel jsem prasklinu na trubce sání u hrdla nalévání oleje. Může to mít vliv na kolísání otáček volnoběhu? Děkuji za radu. Ma to vliv,taky jsem to měl praskle a otačky kolisaly,nic moc material a nove to stoji okolo 1200 kč
Červen 23, 200916 r Autor Ma to vliv,taky jsem to měl praskle a otačky kolisaly,nic moc material a nove to stoji okolo 1200 kč Trubku sání jsem vyměnil, vyčistil škrtící klapku a je to pořád na nic.
Červen 29, 200916 r Trubku sání jsem vyměnil, vyčistil škrtící klapku a je to pořád na nic. Napojit na VAG a udělat zakladní nastvení klapy a nebo jezdit a řídící jednotka si to časem sama zadaptuje..
Červenec 16, 200916 r Autor Základní nastavení jsem udělal a nic se nezměnilo. VAG stále vypisuje závadu horní lambda. Poraďte. Upraveno Červenec 16, 200916 r od axasik
Červenec 20, 200916 r Autor Dneska jsem vyměnil lambdu, vymazal na VAGu paměť závad a znovu základní nastavení. Jel jsem to projet, znovu připojil a paměť čistá, otáčky DRŽÍ. Ujel jsem dalších asi 20km a všechno zase v pr..... . Co dál. Poraďte. Nechci měnit díly, kterým nic není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.