PEDRO_007 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Zdravím všechny mechoše OCT. I Mám takový menší problém s řazením...jednak mi jde někdy ztuha řadit a někdy zase ne...sem tam mi při zařazení zpátečky jemně spočte zoubky, ale hlavně mi ta blbá šaltrpáka vibruje (drnčí) Hodně to pozoruju u rychlost. st. 3 a 4, ale jen v určitých otáčkách (jak postupně přidávám rychlost, tak to z ničeho nic začne drnčet a pak zase přestane). Když šaltrpáku ale přitáhnu k sově, tak přestane. To samé když stojím a mám zařazený neutrál...klacek vibruje. Olej už byl v převodovce měněn, ale co tam nalili a kolik toho bylo nevím. Každopádně přibližně od té doby to začlo dělat. Asi to hodím ze skály, ale pokud by to šlo opravit...tak prosím o radu. Díky moc...Ričmond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Treba to nastavit Nabuduce NAPIS o aky motor sa jedna. Su dva druhy radenia 1. TYCKA. 2. LANKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEDRO_007 Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jde o 1.9 TDi 66kw, r.v. 99...jsou tam myslím lanka. Po dnešku se mi zdá, že je ten fofrklacek aj nějaký volný. Při řazení jako by tam nějak lítal než zapadne. Doufám, že něco neodešlo v převodovce...to by mě asi je.lo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.