Publikováno Červen 22, 200916 r Ahoj, pročetl jsem všechna místní vlákna věnující se lakovým tužkám, ale přesto jsem nenašel funkční odkaz či soubor (obrázek cokoliv), kde by byl návod na použití lakové tužky (doba toho a toho zaschnutí atd). Mám koupenou originál tužku - Diamantová stříbrná 9102/F7T/1B1B, ale návod jsem bohužel neobdržel. Nepočítám li to, že bych neměl obsah pít nebo si ho lejt do očí Na stránkách škodovky jsem ho taky nenašel - proto se ptám - není tu někdo kdo by měl návod doma a byl ochoten mi ho oscanovat? A ještě doplnující otázka - v servise se koukli jen na číslo 9102, ale ty tři písmena před kodem barvy je už nezajímaly, tak jen pro jistotu - je to v pohodě? Přecijen název barvy je Diamantová stříbrná, ale auto je spíš stříbrno-šedý. I v malym techničáku je šedá... díky za rady, případně návod Martin
Červen 22, 200916 r Ale popravde, taky by me to zajimalo, pac se na to chystam ted v tydnu... jak moc to pomuze ta tuzka? Co vsechno je to schopny zaretusovat?
Červen 22, 200916 r Zaretušuješ, ale bude to vždycky vidět, je to spíš je oprava laku aby to třeba dál nemohlo hnít...ale na pohled nic moc....
Červen 23, 200916 r Lakova tuzka je fakt na male opravy. Pekne vyskrabes tym kovovym "stetcekom" bordel/hrdzu co tam mas a jemne to lakni. Ked chces, aby to nebolo vidno, mozes to zalestit najprv tempom nahrubsie a potom pekne najemno a prevoskovat.
Červen 23, 200916 r Ahoj,pročetl jsem všechna místní vlákna věnující se lakovým tužkám, ale přesto jsem nenašel funkční odkaz či soubor (obrázek cokoliv), kde by byl návod na použití lakové tužky (doba toho a toho zaschnutí atd). Mám koupenou originál tužku - Diamantová stříbrná 9102/F7T/1B1B, ale návod jsem bohužel neobdržel. Nepočítám li to, že bych neměl obsah pít nebo si ho lejt do očí Na stránkách škodovky jsem ho taky nenašel - proto se ptám - není tu někdo kdo by měl návod doma a byl ochoten mi ho oscanovat? A ještě doplnující otázka - v servise se koukli jen na číslo 9102, ale ty tři písmena před kodem barvy je už nezajímaly, tak jen pro jistotu - je to v pohodě? Přecijen název barvy je Diamantová stříbrná, ale auto je spíš stříbrno-šedý. I v malym techničáku je šedá... díky za rady, případně návod Martin da foto aku mas farbu(auto),lebo ja tiez mam 9201.
Červen 23, 200916 r MARTING4 TDI: 9102- je kod farby oznacenie.. Nic ine nepotrebuju. Je to to iste jak pri motore kod. napr AQM,AGU,BBY. Upraveno Červen 23, 200916 r od PROCHY603
Červen 26, 200916 r Re: Tady Ti nikdo neodpoví Mám takovej pocit, že už se to tu probíralo, holt stačí hledat třeba tu a spoustu jinde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6453 Ale aby byla debata trochu, použil jsem ji na zespod a trochu zboku odřený práh a bomba, není vidět jakýkoliv zásah, ale plochy co jsou holt líp vidět než práh zespod, tam je to jiný ... Zkoušel jsem i zboku ďubky od kamínků na předním blatníku, zmizely, ale holt je to jen barva a oproti okolní metle je rozdíl vidět, chce tam dát co nejmenší množství barvy, aby nevytvořila kapku ven (povedlo se mi u jedné ) třeba na kapotu si netroufnu ... Jinak třeba obouchaný okraje dveří na té hraně s citem v ruce zmizí ideálně ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.