Přejít na obsah

Motor kouří

pajka

Doporučené příspěvky

Nazdar mechoši tak pořad řeším tu hulbu z vyfuku.nevím co to může dělat.landu jsem dal novou,svíčky vyměnil.kdyby to tak žralo olej tak tam dolívam litr na 100km.zastudena z vyfuku ani prd krasna vune spaleneho naturalu.za jizdy taky nic.když to točím na místě taky nic,ale jak to stojí na místě dyl na volnoběh nebo popojíždí v zacpě tak takovy bylí husty dym a teplota 90stupnu.olej jsem měnil před 8000km a dolil tak 0,5l.motor mam 1.6 74kw AKL .na wagu to už nic nepíše.nemůže byt vaha vzduchu v pr... jinak to jezdí v pohodě klape to v pohodě akorát ten dym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

presne tento isty problem som tu preberal cca pred 3-4 mesiacmi.... biely dym z vyfuku a vzdy len v zapche... zatial 2x.... olej medzi vymenami dolievam maximalne 1x (cca 0,5 l), chladiaca kvapalina nemizne....

keby si mal nejaky vysledok, daj vediet... dik

Editováno: , autor: ajty
Odkaz ke komentáři

No chladící kapalina taky nemizne mě se to stalo v praze už aspoň 20krát.jo nech to stát 20min. a uvdíš.budu si ty gufera asi měnit sám.někdo tu psal že jeho znamy to dělá za 90min.200kč gufera a práce 900kč to by šlo.nebu sundávat hlavu vyměním to s nasazenou hlavou.DP mám teď dělám přípravek na sundání ventil.pružin.ale nevím kdy to bude.to neprojde ani emisema :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...