pajka Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Nazdar mechoši tak pořad řeším tu hulbu z vyfuku.nevím co to může dělat.landu jsem dal novou,svíčky vyměnil.kdyby to tak žralo olej tak tam dolívam litr na 100km.zastudena z vyfuku ani prd krasna vune spaleneho naturalu.za jizdy taky nic.když to točím na místě taky nic,ale jak to stojí na místě dyl na volnoběh nebo popojíždí v zacpě tak takovy bylí husty dym a teplota 90stupnu.olej jsem měnil před 8000km a dolil tak 0,5l.motor mam 1.6 74kw AKL .na wagu to už nic nepíše.nemůže byt vaha vzduchu v pr... jinak to jezdí v pohodě klape to v pohodě akorát ten dym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) A co voda? Mizí? Je to bílé jako pára? To by mohla bejt voda... Tedy spíš prasklá hlava (může být jenom vlásečnicová štěrbina) Editováno: 23. Červen 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no fridex jsem tam dolíval před zimou asi pullitra a od te doby nic a je tam pořad dost.nebo těsnění pod hlavou.pakovy bylí husty je tam samí fridex kdybych tam dal holou vodu tak bych viděl páru že asi to tak vyskouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No buď těsnění, nebo hlava. To by bylo ale dost nákladny Hlídal bych ten stav vody. Hodně by to asi mizelo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Pokud to někdo neuvařil, tak snad bude hlava v pořádku. Podle bílého kouře bych to tipoval na těsnění pod hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tak mi znamí říkal že to bude guferama ventilu. 3krát jsem dolil olej za vyměnu.nevíte někdo nakolik vyjde vyměna těch gufer,pry se nemusí ani sundávat hlava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajty Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) presne tento isty problem som tu preberal cca pred 3-4 mesiacmi.... biely dym z vyfuku a vzdy len v zapche... zatial 2x.... olej medzi vymenami dolievam maximalne 1x (cca 0,5 l), chladiaca kvapalina nemizne.... keby si mal nejaky vysledok, daj vediet... dik Editováno: 8. Říjen 2009, autor: ajty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 No chladící kapalina taky nemizne mě se to stalo v praze už aspoň 20krát.jo nech to stát 20min. a uvdíš.budu si ty gufera asi měnit sám.někdo tu psal že jeho znamy to dělá za 90min.200kč gufera a práce 900kč to by šlo.nebu sundávat hlavu vyměním to s nasazenou hlavou.DP mám teď dělám přípravek na sundání ventil.pružin.ale nevím kdy to bude.to neprojde ani emisema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.