Publikováno Červen 23, 200916 r Ahoj vsichni, po dohode se sejdou jsem pripravil nabidku pro superbaky Jedna se o oznaceni superb klubu ikonkou dalsi vyhody spocivaji ve vetsim prostoru pro prilohy a moznost vetsiho poctu pm zprav... Co si otom myslite? Mate zajem se nejak lisit?
Červen 23, 200916 r to je ono,já myslím,že zájem bude,ale ikonka bude pouze pro aktivní lidi a lidi,kteří sem chodí za sebe říkám ano
Červen 24, 200916 r Autor mno rozhodovani kdo dostane ikonku a kdo je bude mit na starost Sejis. Takze bych to videl tak ze si ho musis predchazet
Červen 24, 200916 r přednost v ikonce mají pochopitelně "pilíře klubu "a všichni kdo pojedou na další sraz
Červen 24, 200916 r mrkněte jak u mě to u mě vypadá,myslím tu IKONKU a pokud se vám bude líbit,napište mi a já vám je tam budu postupně a za zásluhy dávat
Červen 24, 200916 r ahojky kamarádi,koukám na ty novoty Sem taky mezi těma co dostanou ikonku?snažím se v klubu dosti i jako pořadatel srazu.Nu a další sraz si nenechám určitě ujít.
Červen 24, 200916 r ahojky kamarádi,koukám na ty novoty Sem taky mezi těma co dostanou ikonku?snažím se v klubu dosti i jako pořadatel srazu.Nu a další sraz si nenechám určitě ujít. ty Ládo zcela určitě
Červen 24, 200916 r mrkněte jak u mě to u mě vypadá,myslím tu IKONKU a pokud se vám bude líbit,napište mi a já vám je tam budu postupně a za zásluhy dávat aktivní členové již mají ikonky doufám,že líbí
Červen 24, 200916 r Sejdo,děkuji a byl to dobrej nápad.Jen bych byl rád kdyby se nás tu snažilo více než co tu sme denně.jinak doufám,že na ty Plasy dorazí i krušnohorci,když to budou mít kousek od baráku.Skusím zavolat Paoolovi,jak mu budou vycházet služby na Maffíka nemám drát.
Červen 25, 200916 r kucí není zač hlavně,že se líbí Ládo,zkusím Mafymu aPaolovi taky zavolat,uvidíme daleko to opravdu nemají
Červen 25, 200916 r kucí není zač hlavně,že se líbí Ládo,zkusím Mafymu aPaolovi taky zavolat,uvidíme daleko to opravdu nemají Paolo 007 je v té době na dovolené mimo republiku,moc mrzí,ale dovolená má logicky přednost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.