PTiCA Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ahoj vsichni, po dohode se sejdou jsem pripravil nabidku pro superbaky Jedna se o oznaceni superb klubu ikonkou dalsi vyhody spocivaji ve vetsim prostoru pro prilohy a moznost vetsiho poctu pm zprav... Co si otom myslite? Mate zajem se nejak lisit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 to je ono,já myslím,že zájem bude,ale ikonka bude pouze pro aktivní lidi a lidi,kteří sem chodí za sebe říkám ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Taky souhlasim :-) a logo je dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 já to beru šéfe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Taky jsem pro . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 hehe a co za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 mno rozhodovani kdo dostane ikonku a kdo je bude mit na starost Sejis. Takze bych to videl tak ze si ho musis predchazet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 přednost v ikonce mají pochopitelně "pilíře klubu "a všichni kdo pojedou na další sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 super a patrim mezi pilire i ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 super a patrim mezi pilire i ja? yes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 mrkněte jak u mě to u mě vypadá,myslím tu IKONKU a pokud se vám bude líbit,napište mi a já vám je tam budu postupně a za zásluhy dávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ahojky kamarádi,koukám na ty novoty Sem taky mezi těma co dostanou ikonku?snažím se v klubu dosti i jako pořadatel srazu.Nu a další sraz si nenechám určitě ujít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ahojky kamarádi,koukám na ty novoty Sem taky mezi těma co dostanou ikonku?snažím se v klubu dosti i jako pořadatel srazu.Nu a další sraz si nenechám určitě ujít. ty Ládo zcela určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ja cu taky ikonku a lizatko k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ja cu taky ikonku a lizatko k tomu bez diskuze Kelišová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 podivejte se na tu skupinu! Sejda uz je ve skupine a my nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Taky bych chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Jů super nápad, jsem jednoznačně pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 mrkněte jak u mě to u mě vypadá,myslím tu IKONKU a pokud se vám bude líbit,napište mi a já vám je tam budu postupně a za zásluhy dávat aktivní členové již mají ikonky doufám,že líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 (editace) Díky za ikonku šéfe, líbí se mi Editováno: 24. Červen 2009, autor: Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Sejdo,děkuji a byl to dobrej nápad.Jen bych byl rád kdyby se nás tu snažilo více než co tu sme denně.jinak doufám,že na ty Plasy dorazí i krušnohorci,když to budou mít kousek od baráku.Skusím zavolat Paoolovi,jak mu budou vycházet služby na Maffíka nemám drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 kucí není zač hlavně,že se líbí Ládo,zkusím Mafymu aPaolovi taky zavolat,uvidíme daleko to opravdu nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Diky za ikonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Diky za ikonu nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 kucí není zač hlavně,že se líbí Ládo,zkusím Mafymu aPaolovi taky zavolat,uvidíme daleko to opravdu nemají Paolo 007 je v té době na dovolené mimo republiku,moc mrzí,ale dovolená má logicky přednost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.