Liapor Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Ahoj,mám týden Fabii 1.9 SDI a prosím jestli mi někdo pomůže 1. Jakej olej to baští?Musí splňovat normu VW 505.01 nebo snad 501.01 nebo jinou?Je to 5W-50 nebo stačí 5W-40?? 2. Kolik vám stála výměna rozvod. řemenu na SDI?Já mám k tomu sice vzorně vyplněnou servisku,ale když jsem volal do dotyčnýho servisu tak tam prý auto vůbec neviděli Díky za radu L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 to je jazdene u toho sa nikdy nespoliehaj na servisku za flasku ti to opeciatkuje kdekto. to auto by si si mal dat skontrolovat aj tie rozvody. cena tych rozvodov je cca 10 tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Olej klasika 5w-40 - - ( NE! PD 505.01) a rozvody znackovy servis skoda cca 8.000,- (2000práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Kdybys chtěl tak mám rozvody....komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 505.01 je jen pro tdi pd. Ty tolik peněz za olej dát nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mion Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 V zimě mi začalo něco tikat v motoru, myslel jsem, že je to naftou. Další jsem vzal u jiné pumpy a bylo ticho. Teď když se oteplilo začalo to znovu. Zvenku to není slyšet, jenom vevnitř. Tiká to při zatížení, na volnoběh ne. Do výměny mám 1000km. Tipoval bych to na hydroštel na některém z ventilů. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivannavy Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Ahoj, rozvody jsem kupoval u soukromníčka s dílama, kterejch je v každým měste aspoň 10 a stálo mě to 4500,-Kč. Myslím tím 3x kladka, řemen a vodní pumpa. Vyměnil jsem to doma, ale potřebuješ k tomu trochu sepc. nářadí. Nějaký hvězdičky a pod. Práce celkem 3,5 hodiny. Olej leju 5w 40 a to stačí. Spotřeba dlohodobě 4,9l/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Picky Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Chtěl bych se zeptat kolik je potřeba litrů oleje na výměnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Já tam leju shell helix premium10w-40 kupuju 5litrovky a vzdycky mi skoro litr zbyde takze okolo 4 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.