Tommi4561 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Caute.Potrebujem pomoc kupil som si kabel OBD 2 cez usb a v programe VAG COM ho nechce najst....neviete nejako poradit?????Ocenim kazdy napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Caute.Potrebujem pomoc kupil som si kabel OBD 2 cez usb a v programe VAG COM ho nechce najst....neviete nejako poradit?????Ocenim kazdy napad Od koho jsi koupil? Tady na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 ked nainstalujes ovadace tak na usb ti emuluje com. v systeme v sprave portov menis cislo a rychlost. rovnako aj vo vagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommi4561 Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 nie kupil som s internetu......ale stale mi to vyhadzuje tu istu chybu ze ten kabel nevie najst.....uz osm sa hral aj stymi COM poratmi a nic...a ten test kablu sa spusta ed je auto pripojene alebo nie???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 nie kupil som s internetu......ale stale mi to vyhadzuje tu istu chybu ze ten kabel nevie najst.....uz osm sa hral aj stymi COM poratmi a nic...a ten test kablu sa spusta ed je auto pripojene alebo nie???? tak to počkej,to máš kabel KKL a s jakým Vagem to chceš rozchodit? Tenhle kabel poběží max s verzí 304CZ ale ty tady píšeš o testu kabelu,to se týká už HEX kabelů a vagu od verze 409. Takže co máš za kabel a s jakým vagem to zkoušíš rozchodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommi4561 Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 mam kabel OBD 2 KKL USB a vag som mal 409 to bolo ktomu na cd....a skade by som mohol zohnat tu 304 CZ ked hovoris ze to je posledna veruzia na ktorej to rozbehnem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 mam kabel OBD 2 KKL USB a vag som mal 409 to bolo ktomu na cd....a skade by som mohol zohnat tu 304 CZ ked hovoris ze to je posledna veruzia na ktorej to rozbehnem..... Aháá,no test kabelu ani nedělej,s tímhle to rozchodíš taky,ale ne jako full verzi,takže s tím neuděláš vůbec nic,nepujde základní nastavení a chybový kódy to nebude znát,protože tahle verze už k odemčení vyžaduje kabel HEX. Potřebuješ verzi 304 a k ní aktivační klíč + nastavit správně porty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommi4561 Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dikes islo to som to skusal...len som sa bal klikat aby som nieco neopkazil.....ale ukazalo to chybu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dikes islo to som to skusal...len som sa bal klikat aby som nieco neopkazil.....ale ukazalo to chybu..... dej mě mail,dám ti odkaz na tu 304 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommi4561 Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 tsvihel@zoznam.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 409us mi jde taky :máš v systému PC dobře nastavený com porty? jenom 1-4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 (editace) 409us mi jde taky :máš v systému PC dobře nastavený com porty? jenom 1-4. to pujde,ale ne jako full verze,leda by jsi ji cracknul,což je potřeba dělat při každým použití,ale tak jako co s takovou US verzí,když je tady 304CZ Editováno: 26. Červen 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 tak to teda nevim ,ale jde mi auto -scan i control module finder.Takže to zas ořízlí moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 zas duplicitna tema http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1184327 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.