laky911 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Zdavím zkušené lidičky kteří se vyznají v elektrice.. Mám jeden probém asi před měsícem jsem si koupil na aukru centrál s DO (přívěšek na klíče) u toho je el. schéma zapojení ale potřeboval bych jěstě el. schnéma zapojení RJ centrálu co je v autě, abych nemusel zjišťovat kterej dratek je k čemu a také jestli na impuls odemikání a zamikání to můžu dát někde u centrálu nebo to musím táhnout do dveří, jo jěště mám oktávku 1.9TDi r.v. 10/97 bylo by nej kdyby sem někdo hodil foto a popis pinů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Nebo by to šlo jěště jinak..byl by tu někdo ochotný (nejlépe z Vysočiny) kdo by mi ten centrál za rozumný peníz zapojil...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 tady najdeš co kam připojit http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3293 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Senožaty o víkendu není problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.