laky911 Vloženo 26. Červen 2009 Vloženo 26. Červen 2009 Zdavím zkušené lidičky kteří se vyznají v elektrice.. Mám jeden probém asi před měsícem jsem si koupil na aukru centrál s DO (přívěšek na klíče) u toho je el. schéma zapojení ale potřeboval bych jěstě el. schnéma zapojení RJ centrálu co je v autě, abych nemusel zjišťovat kterej dratek je k čemu a také jestli na impuls odemikání a zamikání to můžu dát někde u centrálu nebo to musím táhnout do dveří, jo jěště mám oktávku 1.9TDi r.v. 10/97 bylo by nej kdyby sem někdo hodil foto a popis pinů.. Citovat
laky911 Vloženo 28. Červen 2009 Autor Vloženo 28. Červen 2009 Nebo by to šlo jěště jinak..byl by tu někdo ochotný (nejlépe z Vysočiny) kdo by mi ten centrál za rozumný peníz zapojil...??? Citovat
Raceman Vloženo 28. Červen 2009 Vloženo 28. Červen 2009 tady najdeš co kam připojit http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3293 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.