Červen 28, 200916 r jo,na podzim.je to pořádná dílna-13×24 metrů a ještě dělám rekonstrukci domu,takže té malty atd je mraky
Červen 28, 200916 r Tak ta plná dnes vyšla na litr a na to jedno natankování jsem dojel i zněmecka zpět domů, i když těžší o jeden pohárek
Červen 29, 200916 r Tome děkuji. Fotečky a článek by měly být dnes, včera po příjezdu už nebylo motivace neco psát.
Červen 29, 200916 r Autor Tak ta plná dnes vyšla na litr a na to jedno natankování jsem dojel i zněmecka zpět domů, i když těžší o jeden pohárek To tě ještě baví vozit pohárky,na podzim máme železnou sobotu......můžem ti pomoct od toho odpadu
Červen 29, 200916 r dvd tři segry(srdeční záležitost) a SM Máš dobrej vkus . Na tomhle koncíku jsem byl. A dvd mám taky doma. Ale ještě jsem se k tomu nedostal si to pustit. Upraveno Červen 29, 200916 r od zabiak
Červen 29, 200916 r Autor Máš dobrej vkus .Na tomhle koncíku jsem byl. A dvd mám taky doma. Ale ještě jsem se k tomu nedostal si to pustit. To já jsem neodolal a ihned šlo dvd do přehrávače
Červen 29, 200916 r moj dnesny nakup, natural95 za 30 EUR a textilne koberceky do Rooma nejaky Made in China smejd a uz mi smrdia v aute ...
Červen 30, 200916 r Made in china a smrdí v autě??? jo tomu rozumím. Onehdá jsem si koupil prapodivný stromeček. Jen jsem to otevřel tak šel ven! Mám ho v garáži. Byl to jak nějaký osvěžovač na WC!
Červen 30, 200916 r To je prošpikovaný ftalátama.... Nech to 2 roky na přímém slunci a dešti a uvidíš Co se týče interiéru, tam se nevyplatí šetřit...
Červenec 2, 200916 r Autor Já myslel, že jen pár náhradních dílů, a ty budeš stavit nové auto Nemůžu všechno vykecat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.