cosby Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 já teď pořád dokola. Naftu,cement,lepidlo,cihly atd atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ale za to bude za chvilku dílna hotová, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 jo,na podzim.je to pořádná dílna-13×24 metrů a ještě dělám rekonstrukci domu,takže té malty atd je mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Tak ta plná dnes vyšla na litr a na to jedno natankování jsem dojel i zněmecka zpět domů, i když těžší o jeden pohárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Vilshofen? GRATULACE a těším se na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tome děkuji. Fotečky a článek by měly být dnes, včera po příjezdu už nebylo motivace neco psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tak ta plná dnes vyšla na litr a na to jedno natankování jsem dojel i zněmecka zpět domů, i když těžší o jeden pohárek To tě ještě baví vozit pohárky,na podzim máme železnou sobotu......můžem ti pomoct od toho odpadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Taky gratuluji pane generální A jinač dneska plná 1200,- + balon shel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Já dneska: 30dkg pochoutkovýho a 4 křupavé houstičky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 dvd tři segry(srdeční záležitost) a SM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Svět motoru také jsem kupoval a ted odpoledne opět takoval za litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 (editace) dvd tři segry(srdeční záležitost) a SM Máš dobrej vkus . Na tomhle koncíku jsem byl. A dvd mám taky doma. Ale ještě jsem se k tomu nedostal si to pustit. Editováno: 29. Červen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 ja si koupil nosič na kolo na příčníky od THULE 530 v akci za přijemných 1052,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Máš dobrej vkus .Na tomhle koncíku jsem byl. A dvd mám taky doma. Ale ještě jsem se k tomu nedostal si to pustit. To já jsem neodolal a ihned šlo dvd do přehrávače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Mě chodí svět motorů do schránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 moj dnesny nakup, natural95 za 30 EUR a textilne koberceky do Rooma nejaky Made in China smejd a uz mi smrdia v aute ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Made in china a smrdí v autě??? jo tomu rozumím. Onehdá jsem si koupil prapodivný stromeček. Jen jsem to otevřel tak šel ven! Mám ho v garáži. Byl to jak nějaký osvěžovač na WC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 njn china . uvidime ci vypachnu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 To je prošpikovaný ftalátama.... Nech to 2 roky na přímém slunci a dešti a uvidíš Co se týče interiéru, tam se nevyplatí šetřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Dobré koberečky dělá VOPI.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 njn oline . uz je neskoro ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 něco na užovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Já myslel, že jen pár náhradních dílů, a ty budeš stavit nové auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 dneska v tom vedru...zase jako včera 2x Magnum..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Já myslel, že jen pár náhradních dílů, a ty budeš stavit nové auto Nemůžu všechno vykecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.