Srpen 15, 200916 r Nedí mi to a musím se pochlubit novým časákem, kolik z vás ho už má? Ps: neznáte někdo toho týpka s těma pohárama
Srpen 17, 200916 r Autor Nedí mi to a musím se pochlubit novým časákem, kolik z vás ho už má? Ps: neznáte někdo toho týpka s těma pohárama taktéž jsem dnes zakoupil,tu červenou fabču vidím poprvé....kdo je vlastníkem?
Srpen 18, 200916 r Já jsem si zdovolením ty časáky koupil dokonce dva a máte pravdu, tu červenou fábku jsem také někde zahlédl a co se týče pohárků, tak do auta jsem je naskládat nezkoušel. Ty doby co jsem je sebou vozil na srazy už jsou dávno pryč. Ted mi jen doma nadávají, že vezu další krám na prach a přitom já z každého nového mám radost
Srpen 20, 200916 r sice to není ten pravý nákup, ale dneska jsem nechal udělat pár rodinných foto za pouhých 700,-Kč
Srpen 21, 200916 r Autor to maca:Ale na stodvácu to asi nebylo, viď 120cka servis nepotřebuje,byla to okta
Srpen 21, 200916 r Tak to mi je jasný. 120 potřebovala jen šroubovák, kombinačky a kladivo. Ostatní bylo o rukách.... Jinak dneska v kantýně 148,-kč (mražený pangacius pro děcka 113 kč/kg, 4 rohlíky, jogurt z Valašska (čokoládovej) a šunková rolka v aspiku) Ještě mě čeká menší rodinný nákup (jogurty, plíny atd.) v TESCU. To zas budu muset znásilnit bankomat
Srpen 21, 200916 r Marku tak, že vložíš kartu, zadáš PIN a vybereš peníze které za moment utratíš...... V bankovnictví tomu říkají obyčejně: odchozí transakce Upraveno Srpen 21, 200916 r od Dodo-Kolín
Srpen 24, 200916 r před týdnem jsem si koupil nový stroj a pak na něj nový bačkory :-), ta třetí fotka je když jsem si ji přivezl vypadala jako AVIE
Srpen 26, 200916 r Jási dnes koupil dva nové zuby do vlastních úst a 3 další si nechal zbrousit na další 3 nové. Bratru za 5 000,- Kč. Foto Vám raději dávat nebudu. Honza.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.