radek_cz Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Zdravím, pls o radu, mám na ORS I xenony a včera mi jeden změnil barvu, začal svítit nějak oranžovorůžově místo klasické namodralé barvy. Znamená to že ta výbojka jde do háje?? Pokud jo a budu si muset koupit novou, nemáte nějaký tip? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 výbojka KO prohledej bazar nabídek je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_cz Vloženo 27. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Dík, to byla rychlost . PLS ještě bych měl dotaz, jsem v tomhle laik, stačí jen ta výbojka, nemusím kupovat celou sadu (trafo+kabeláž) jak jsem našel na webu? Ještě jednou dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Jen výbojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Výbojka KO. Vyměň ale obě,protože druhá odejde co nevidět a určitě už nemá ted tu svítivost co by měla mít. Doporučuju koupit zde,je to Origo škoda přímo z fabriky a hlavně se zárukou za hoodně pěknou cenu. http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3457 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 nebo : http://www.cc-autodily.cz/vybojka-plynova12v-35w.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_cz Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Díky moc za rady a linky, už jsem si je objednal tak uvidím, snad mi přijdou nepoškozené a hlavně snad se mi je podaří nějak vyměnit (ještě jsem to na Octavii ndělal) ... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Díky moc za rady a linky, už jsem si je objednal tak uvidím, snad mi přijdou nepoškozené a hlavně snad se mi je podaří nějak vyměnit (ještě jsem to na Octavii ndělal) ...Dík Tak pro mě je to práce na 10min jedno světlo v klidu,ale tobě to asi zabere. Musíš vyndat světla ablinkry,pak rozšroubovat zadní kryt,jsou tam malé torx šroubky,pak už to snad pochopíš. S vyndáním světel musíš najít grif,je to jako ježek v kleci,ale jde to,aniž by jsi musel rozdělávat nárazník nebo cokoliv jiného.Pak dej vědět,jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_cz Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Dík za návod. Problém je v tom, že ještě než jsem mohl začít přemýšlet o tom jak je tam dostanu tak možná musím řešit jiný. Z e-shopu mi poslali dvě výbojky ale každou od jiného výrobce. Jedna je Philips a druhá Osram. Typově jsou obě stejné (D2S, 35W). Je tohle problém nebo myslíte že je tam můžu normálně dát? Jde mi o to aby obě svítily stejně . Dík za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 s barvou svetla vybojky je leckdy problem i od stejneho vyrobce zkus to a uvidis .. treba to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 s barvou svetla vybojky je leckdy problem i od stejneho vyrobce zkus to a uvidis .. treba to bude ok Přesně tak stejný výrobce a typ a odstíny jsou jiné pěkná pakárna potom :-))))lepší dát obě nové stejného zdroje....a je klid.....Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.