Publikováno Březen 31, 200619 r Ahojte, mam octaviu 2001 a mam problem so smerovkovym modulom. V nepravidelnych opakovaniach a zatial z nezistenych pricin mi cvaka relatko v smerovkovom module (kde je vystrazny trojuholnik), ale pri tom nezopne svetlo, ani kontrolku na budikoch. Ak pouzijem smerovkovu packu alebo stlacim vystrazny trojuholnik, tak to funguje bezproblemov a svetla blikaju... Zatial som skusil vymenit tento modul za novy, ale robi to tiez . Je to naozaj strasne, ked to zacne cvakat, tak to niekedy neprestane pocas celej cesty, niekedy to cvakne len par krat, su dni, kedy to necvaka vobec, nedokazem prist na najku suvislost a pod...je to take, ze cvak,..,cvakcvak,cvak,cvakcvakcvak,cvak,cvak,cvak,cvak,cvak... Neskumal som zatial kabelaz, ci nedochadza k nejakym skratom, ale chcem sa opytat, ci sa niekto s takym niecim nestretol, co to moze robit....Dakujem.
Březen 31, 200619 r Myslim ze to dela ta packa ci kabelaz..resim sel podobny problem na passatu 3BG...
Březen 31, 200619 r Já to měl taky občas to cvakalo jako když blikám z ničeho nic, ale už to zničehonic přestalo
Duben 1, 200619 r Příčinou je pčřepínač blinkrů,vyměnit nebo se pokusit rozebrat a vyčistit.Vyčistění se moc neosvědčilo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.