Dodo M Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ahojte. Mám taký problém. Dnes mi na prednej spolujazcovej strane začala blbnúť elektrika okna. Spustiť sa dá, no v dolnej polohe vydáva taký čudný zvuk, ako keby sa motorček nezastavil a praská to v ňom. Následne, keď chcem okno vytiahnuť motorček znovu tak isto čudne praská a nevládze vytiahnuť okno, no keď okno vytiahnem rukou, pri spustenom spínači motorček okno vytiahne. Keď je v hornej polohe a ja tlačím vyťahovanie okna znovu motorček vydáva taký čudný zvuk. Pri spúšťaní ide bez problémov, len ak dám automatické stiahnutie po stiahnutí na doraz motorček znovu vydáva čudný zvuk. Poraďte čo by to mohlo byť. Ďakujem. /Octávia I, 1,9 TDi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 asi máš rok 2000 a starší ne ? na 90 % stahovačka KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo M Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Ano mám 7/2000, tak čo budem musieť vymeniť motorček sťahovania okien? Len nechápem prečo dole ťahá pekne, len, keď narazí na odpor /ako keby sa lanko pretáčalo/, lebo motorček beží len v ňom praská, ako keby v ňom niečo preskakovalo. Ale inač dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Motorcek samotny asi nie, skor ma MartinRS na mysli mechaniku stahovacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo M Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 No ja som to rozobral, teda tapacer a motorček sa stále točí, ale ako do neho ide lanko, končí pružinkou, tak to lanko vlastne sa pri záťaži zasekne a ako by v motorčeku preskakovalo. Ako som už napísal pri sťahovaní ide dolu OK akurát po dorazení znovu lanko začne preskakovať. Čo sa dá na tom pokaziť? Všetko tam vyzerá ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Jak to tady čtu, nejspíš bude na výměnu stahovačka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo M Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 No mali ste pravdu je to sťahovačka, nejaké umelohmotné koliesko má polámané zuby. Takže celú sťahovačku vymeniť. To nevedia vyrobiť iba to umelohmotné koliesko?Dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Vyrobit ho vedia, ale takto si musis kupit celu stahovacku za nepomerne vyssiu sumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo M Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Tak, tak uz som zohnal na www.lacneautodiely.sk za 41,89,.€. No mám ešte jednu predajňu, kde mi vedia urobiť cenu, tak skúsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Havne zhanaj verziu na facelift, na tej sa da napriklad ta "kocka" drziaca okno menit, na predface len cela stahovacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo M Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 A pasuje to aj na aj na starú verziu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ano pasuje, bolo to tu riesene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.