FrostyGp Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Ahoj,,, mám dotak pujde volant z Fabie I (ne ten hranatej ale ten novější,,,) do octavie I? díky a popřípadě kde bych ho sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 pojde, musis kupit aj bag a bud skoda predajna alebo bazar a nabuduce hladaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrostyGp Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 pojde, musis kupit aj bag a bud skoda predajna alebo bazar a nabuduce hladaj. jj děkuju, no jsem nováček a nemohl jsem najít nic o tom co potřebuji,,, Bag myslíš jako z ostavie II,, no právě kamarád mi nabízí celý volant i bagem z OII.. takže jsem doufal že ho jen přehodim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 udes musiet "prepinovat" konektor na airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.