misa.kucik Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Ahoj chlapy.Hledal jsem tady a nic jsem nenasel tak jetli by mi dokazal nekdo poradit.Koupil jsem alarm Autoalarm MAX 486-3827 a nemam tuseni jak ho zapojit.mam fabku rok 2001 1.9tdi pd komfort.Kdyby bylo nejake schema moc by mi to pomohl.Dikas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 nevyzera to na nejaky znackovy alarm. skor by som sa na tvojom mieste obratil na toho kto ti ho predal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Schemu zapojenia alarmu si musel dostat spolu z auto alarmom. Radsej si to daj zapojit autoelektrikarovi ktory montuje autoalarmy. Tu mas schemu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 opravdu vyztižný název NEČETL JSI PRAVIDLA???? na alarmy tu máme vyvěšené téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky