Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tezko rict, sam jsem to nezkousel, navic mam HTP, tudiz lehkej motor, tam to asi vubec nema smysl, protoze karoserie Fabie je sama o sobe nadprumerne tuha.

Prave snad jen u TDi nebo RS, mozna 2.0 by se to siklo, ale jestli se to pozna nedokazu rict, spis si tipnul ze ne.

Vloženo

Souhlas s Mavem. Jde o to, ze ta rozpera ma zabranit krouceni karoserie. Jenze to poznas jen v pripade, ze jezdis kudly do zatacek a se slabymi motory to nema cenu, protoze i kdyz si myslis, ze jedes kudlu, tak se slabym motorem tu kudlu nejedes ;)-_- Fabie ma opravdu nadprumerne tuhou karoserii.

Vloženo

resilo se to tu uz hodnekrat .... pocitej s tim ze kdyz si ji tam das a nejakej dobrak to do tebe navali tak to odnese i druha strana ( zalezi taky jak pekne te navali ) ;)

Vloženo
se slabymi motory to nema cenu, protoze i kdyz si myslis, ze jedes kudlu, tak se slabym motorem tu kudlu nejedes ;)-_-

:smich::smich::smich: Tak to je fakt dobrý, teď jsem se zasmál, -_- no mám slabej motor, tak to abych si teď koupil tu kudlu :D;)-_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...