Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

zjistil jsem, že při zařazení zpátečky a pouštění spojky mi začne někde v motoru chrastit. Po puštění spojky to jede přes plynový pedál normálně. Jedná se pouze o tu fázi pouštění spojky a přidávání plynu. Nevíte jaká může být příčina. Jestli spojka nebo převodovka ? Ostatní rychlosti jsou v poho. Motor 1,9 ALH.

Díky za pomoc.

• o 1 měsíc později...
Vloženo
Zdravím,

zjistil jsem, že při zařazení zpátečky a pouštění spojky mi začne někde v motoru chrastit. Po puštění spojky to jede přes plynový pedál normálně. Jedná se pouze o tu fázi pouštění spojky a přidávání plynu. Nevíte jaká může být příčina. Jestli spojka nebo převodovka ? Ostatní rychlosti jsou v poho. Motor 1,9 ALH.

Díky za pomoc.

Mám stejnej problém, dělá to nejvíc za studena a jen při rozjezdu na zpátečku.Při ostatních rychlostech je klid.Má někdo nějakej tip?

Vloženo
Mám stejnej problém, dělá to nejvíc za studena a jen při rozjezdu na zpátečku.Při ostatních rychlostech je klid.Má někdo nějakej tip?

Ahoj,

já jsem nakonec zjistil, že mi to dělá plech ( tepelná clona výf. potrubí ) pod autem. Bylo zajímavé, že rezonoval pouze při rozjezdu na zpátečku. Zespod je upevněn na takových přivařených čepech. špatně se to popisuje a nevím jak se tomu odborně nadává. Ale pokus podíváte zespod na auto kolem výf. potrubí tak to uvidíte.

• o 5 let později...
Vloženo

Zdravim mam octavia tdi 81 kw mam vuz tyden a mam problem kdyz jedu chci tat 3 rychlost tak jako by řadičku neco drželo pote cuknu zpět a trojku tam dam to same dela 4 stupěn rychlosti je to až otravne ostatní kvalty jdou super ,nehuči nic zní neteče oleje dost

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...