sr5 Vloženo 1. Duben 2006 Vloženo 1. Duben 2006 Ahoj, po kolika KM se musí měnit przdové kotouče v předu a vzadu? kolik je nejmenší tlouštka těchto kotouču? A kolik to koštuje . díík Citovat
PURE Vloženo 1. Duben 2006 Vloženo 1. Duben 2006 Ahoj, po kolika KM se musí měnit przdové kotouče v předu a vzadu? kolik je nejmenší tlouštka těchto kotouču? A kolik to koštuje . díík Ctelo by to taky napsat co mas za Octu.Benzin,nafta obsah a podobne. Citovat
PURE Vloženo 2. Duben 2006 Vloženo 2. Duben 2006 Mám octu 1,9 TDi ABS ......... Tam je dana pokud si dobre pamatuji minimalni tloustka a to 19mm.Plati to pro 1.9TDI 66kw. Citovat
PURE Vloženo 3. Duben 2006 Vloženo 3. Duben 2006 Dneska jsem byl v servisu a daval jsem olej,filtry a taky nove desticky.Daval jsem JURID a ptal jsem se manika kdy menit kotouce za nove.Tak mi rikal,ze az budou mit min. 19mm a nebo pokud jsou zvlnene.ja je mam 20mm tak mi rikal,ze jeste tyto desticky to vydrzi,ale priste prej uz i kotouce.Jinak JURID desticky v kvalite "J" za 820,-Kc. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.