kristian Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 chcem sa opytat ze ked sa mi zda ze auto dajak velmi sada tak ci to budu tlmice alebo pruziny ? dik a je to fabia combi 1.4mpi 110 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No to pocujem prvy krat.... neni to nejaky opticky klam nahod foto, to som zvedavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Záleží jak si ho zatěžoval-plnej kufr, vozejk... Při vadnejch tlumičích by se auto po přejezdu nerovnosti "houpalo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kristian Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 no tak sa mi zda ze ked sadneme donej priblizne 4 ta ze je dost zadok nisko ako mozno sa mi to len zda ale no.....pytam sa radsej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 jak naložíš tak zadek vzdycky dost spadne, ale pokud je to hooodně moc tak to chce nový pérka, stav tlumiče vejšku auta neurčuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.