bobayz Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Zdarec , chtěl bych si dodělat blikny do zrcátek jako má O2,neví někdo o něčem slušném? Takové ty samolepící se mi moc nelíbí,to mi serve kdejakej otrapa...a že, jich je u nás dost...ku**y vandalský...Díkec za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 No tak to si jedine musis koupit zpetna zrcatka s blinkry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobayz Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Sorry....má to být v Octavii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Presunu ti to tam, ale stejne je to pro octavii i fabii prece... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 No ve finále to máš jedno jedno jetli Ti ten otrapa sundá blinkry nebo to rovnou veme s celým zrcátkem . Jinak Ty nemáš blinkr na blatníku? pokud ano proč chceš ještě i v zrcátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 No ve finále to máš jedno jedno jetli Ti ten otrapa sundá blinkry nebo to rovnou veme s celým zrcátkem .Jinak Ty nemáš blinkr na blatníku? pokud ano proč chceš ještě i v zrcátku? Že by se mu to líbilo???? Prostě frajeřinka jen tak nebo chce mít něco jinýho než my ostatní. Co říkáš, nebude to tím??? Já o tom už také uvažoval, ale pak zvítězil dům a vyměnil jsem komplet okna a nemám na to Ale barák je přednější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Že by se mu to líbilo???? Prostě frajeřinka jen tak nebo chce mít něco jinýho než my ostatní. Co říkáš, nebude to tím??? Já o tom už také uvažoval, ale pak zvítězil dům a vyměnil jsem komplet okna a nemám na to Ale barák je přednější No Palo asi tak už sem to na jedné oktě viděl a když sou tam oba vypadá to při nejmenším divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami. Moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami. Na co jsou LEDkám parabolky? Ty potřebují čočky - neb svítí dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Ide čisto len o vzhľad. Zrkadlo s pár bodkami by vyzeralo divne, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Ony vypadají divně i u OII - svítí jenom bodíky. nevím, proč to tak udělali. Asi už nebyl čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.