Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec ,

chtěl bych si dodělat blikny do zrcátek jako má O2,neví někdo o něčem slušném?

Takové ty samolepící se mi moc nelíbí,to mi serve kdejakej otrapa...a že, jich je u nás dost...ku**y vandalský...Díkec za radu..

Vloženo

No ve finále to máš jedno jedno jetli Ti ten otrapa sundá blinkry nebo to rovnou veme s celým zrcátkem .

Jinak Ty nemáš blinkr na blatníku? pokud ano proč chceš ještě i v zrcátku? :o

Vloženo
No ve finále to máš jedno jedno jetli Ti ten otrapa sundá blinkry nebo to rovnou veme s celým zrcátkem .

Jinak Ty nemáš blinkr na blatníku? pokud ano proč chceš ještě i v zrcátku? :o

Že by se mu to líbilo???? Prostě frajeřinka jen tak nebo chce mít něco jinýho než my ostatní. Co říkáš, nebude to tím??? ;)

Já o tom už také uvažoval, ale pak zvítězil dům a vyměnil jsem komplet okna a nemám na to :( Ale barák je přednější B)

Vloženo
Že by se mu to líbilo???? Prostě frajeřinka jen tak nebo chce mít něco jinýho než my ostatní. Co říkáš, nebude to tím??? ;)

Já o tom už také uvažoval, ale pak zvítězil dům a vyměnil jsem komplet okna a nemám na to :( Ale barák je přednější B)

No Palo asi tak už sem to na jedné oktě viděl a když sou tam oba vypadá to při nejmenším divně :unsure:

Vloženo

Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami.

• o 4 týdny později...
Vloženo
Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami.

Moje řeč -_-

Vloženo

Na co jsou LEDkám parabolky? Ty potřebují čočky - neb svítí dopředu. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...