Mafy.007 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 zdravím kamarádi.Dorazím zas páč loni se mě v chabrech líbylo a věřím,že i zbytek superbů dorazí taky.Jinak se zimákama to je v poho,sundám je z půdy a obuju.jezdím se supem celou zimu.Zas tolik peněz nemám,abych měl supa jen do hezkýho počasí. :palec2: Má pravdu přátelé SUPící se slétávají rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ......jojo Márty máš recht ...,ale je to dost pozdní termín,pokusím se ,leč neslibuji na sto% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 :palec2: To už ale volně ložené houbičky budou k přímé konzumaci, o to nemůžeš přijít ! P.S. ... a úroda přehnaná přes trubky byla k požití ??? Ahoj, dámy a pánové :palec2: ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 V pátek večer dorazíme. Bude nás asi 5 Já, dvě dvanáctiletý děti .... a teta se strejdou Božkov(i) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Lidi mam dotaz, když to je camp, tak kde se tam přespává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagicQ Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 no možná bych se tam za váma dojel podívat aspon na odpoledne třeba.. ale envím jak na tom budu s časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Lidi mam dotaz, když to je camp, tak kde se tam přespává? v chatkach v tom kempu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 v chatkach v tom kempu.. to jsem chtěl slyšet díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Ještě mě napadlo, ty chatky budou volný, nebo si ji musim objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Určo objednat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Mám to za rohem, asi zkusím dorazit poprvé na nějaký sraz jiným autem, než eRkem. Hodíme korunou, jestli vytáhnem fabku, nebo octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 jeste pridavam odkaz mapu pro lepsi orientaci. MAPA TrioCAMP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Proč nový termín? Chtěl jsem přijet jen tak na čumendu.......a aby už nebyl pomalu sních no jo ty vole... to už přijedu pomalu na zimáčkách... a jestli bude sníh, tak se bude driftovááááát!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Tak CV už má chatku doufam že u trampoliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Chomutovsko prijede v plnem slozeni a poradne to tam roztoci... Vse je naplanovano, bude to hukot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 ano ano Chomutovsko hlásí účast a jak to tak vidím, tak vaťák a něco na zahřárí s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Chatka je rezervovaná to bude zase akce moje játra už teď protestují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Tak už mám taky rezervaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Sejvi, ty vole... jestli tam jedeš ty, tak já nejedu... to by bylo zase mrtvejch!!!! :D btw. obávám se obávám, že bude kosa... ale co, štamprličkou se zahřejeme!!! p.s. ale koupat v rybníce se už nebudu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 pokud mi do toho nepřijde nějaká povinná akce od univerzity, tak se dovalim taky podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 taky přijedu, ale už v pátek a pak až v sobotu odpoledne po práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Koukam kolegobe z Cv prislibili ucast .)ú Ja to vidim tak ze nevim jak to bude nebude ale aspon na otocku se tam mrknu urcite podporit Cv Gang V nejhrosim stan to jisti Ten je velkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Trošku se změnila situace. Se sadrou se chlasta blbe takže s největší pravděpodobností se tam objevim jen v sobotu přes den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Novinkou srazu bude: Škoda tour 2009 MINI ORIENTAČNÍ SOUTĚŽ podle šipkového itineráře. Podrobnosti ještě upřesním, ale bude tam šest vědomostních otázek, dvě sutěže zručnosti a tři pohárky pro vítěze Škoda tour. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 tak to jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.